mtb_rider Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 witanko! mam zamiar troszeczekę odchudzić mój rower obecnie mam hayesy 9 i powoli przymierzam się do zmiany na coś lżejszego, czekam na wasze propozycje, mocowanie ISO, mają być niezawodne pozdrowionka!
dezerter Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 A ile masz kasy? Lekkie tarczówki to spory wydatek, np. Magura Marta to jakieś 1000zł a Avid Juicy Ultimate to już wydatek rzędu 1500zł...
mtb_rider Napisano 4 Lipca 2007 Autor Napisano 4 Lipca 2007 nie podałem kwoty bo najpierw poznam wasze opinie/propozycję a później wybiorę
Sintesi Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 przeszukaj archiwum! dzieki temu prostemu zabiegowi poznasz nasze opinie, ktore zostaly zamieszczone na forum nie tak dawno temu. moja opinia w tym temacie jest taka, ze nie popieram zwalania roboty na innych
COOLoo Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Dokladnie, bylo duzo na ten temat!!! Napisze tylko model a dlaczego to sobie poszukaj bo jest na pewno na forum. FORMULA ORO K24 ( a jak masz duzo kasy i wazna jest dla Ciebie masa to ORO PURO)
uchmanek Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 podobno kolekcja avida na 2008 ma byc troche opdchudzona (kazdy hamulec ponizej 400g). warto poczekac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.