Andrew18 Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam! Temat nie rowerowy dlatego zamieszczam w odpowiednim dziale. Czy ktoś z forum będzie na płycie lotniska EPKS jutro na pokazie Thunderbirds? Pytam bo impreza to taki w zasadzie jedyny event w skali kraju i na pewno masa osób spoza Poznania przyjedzie więc jak ktoś jest z forum to można się gdzieś zgadać pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jakoś brak chętnych . Ja będę w tym czasie na działce w Luboniu . Jako ciekawostkę podam, że w dzisiejszej GW były propozycje jak się dostać do bazy lotniczej no i nawet podali trasę rowerową :eek:. Moim zdaniem bardzo dobra inicjatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Co za wstyd na działce przy takiej imprezie No ale jak ktoś nie ma bakcyla lotniczego to może nie iść Ja mam na lotnisko 700m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja przez 10 lat mieszkałem w Dęblinie na osiedlu wojskowym. I te Thunderbirdsy jak i wiele innych zespołów już widziałem . A skoro mieszkasz 700m od lotniska to jedziesz jako widz czy jako pikietujący ? Swoją drogą, to ja gorąco polecam takie pokazy lotnicze, mnie się zawsze podobały i podobają cały czas, ale na działce też muszę pobyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jako entuzjasta W razie czego będę pałował protestantów (joke) nie no ogólnie 21 lat mieszkam 700m od tego lotniska i swoje zdanie mam na temat hałasu itp. głupiego gadania, żeby nie powiedzieć brzydziej no ale to nie miejsce na rozważania tego typu hehe. Thunderki widziałem też już nie raz i to nie tylko w Polsce bo lubie sobie pojeździć po tego typu światowych imprezach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Hehe, no to faktycznie jesteś entuzjasta . Do hałasu można się przyzwyczaić - nie miałem ochoty organizować protestu jak mi samoloty wieczorynkę zagłuszały . Wiadomo, że szkoleniowe Iskry i Irydy to nie to samo co F-16, ale MiGi 29 też w Dęblinie latały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.