andse Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 Mam problemy z odparzeniami piątego punktu podparcia
macmet Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 a jak sudocrem nie pomoże to polecam clotrimazolum. Sudocrem nie dał rady a ta maść w kilka dni wyleczyła mnie z odparzeń
Tooreck Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 bardzo szybko ulgę przynosi także Bepanthen plus
tobo Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 jelsli chodzi o tyłek jako piąty punkt podparcia to ja często stosuje po prostu krem nivea. w moim przypadku dziala bardzo dobrze. przy niezbyt mocnych odparzeniach skuteczne juz po 24 godzinach przy mocniejszych obdarciach (raz takie mialem) dwie doby zazwyczaj wystarczaja by moc normalnie funkcjonowac. po najmocniejszym odparzeniu tylek mialem obdarty prawie do krwi. na drugi dzien mial byc maraton - nie wystartowalem w nim oczywiscie w tej sytuacji. nivea postawilo mnie na nogi
mess Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 co prawda nie mam tego problemu, ale... bardzo szybko ulgę przynosi także Bepanthen plus zdecydowanie bepanthen daje rade w czasie leczenia zwykla zasypka dla dzieci rowniez moze okazac sie uzyteczna
esc0bar Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Na odparzona lub poobcierana pupke najlepsza jest maka ziemniaczana i jeden wieczor wietrzenia tylka. ;>
Jelitek Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Apropo Clotrimazolu, to to jest maść na zapalenia grzybicze skóry...
mess Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Na odparzona lub poobcierana pupke najlepsza jest maka ziemniaczana i jeden wieczor wietrzenia tylka. ;> dziala dokladnie jak zasypka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.