Gość Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 co myślicie o tych tarczach, czy koś na takich jeździ już. jakie są wrażenia? http://www.allegro.pl/item197666642_tarcza...a_fv_sklep.html podoba mi się kształt, ale nie wiem jak się sprawują
tobo Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 ta tarcza to po prostu accent freezer: czyli jakas fabryka gratow rowerowych na tajwanie robi tarcze o identycznym ksztalcie cechując je (bądz nawet nie) oznaczeniami roznych producentow. takie tarcze sprzedaje w niemczech firma imperial i kaze sobie za to placic chyba 40 euro.
pudeleQ Napisano 26 Maja 2007 Napisano 26 Maja 2007 Rakers chyba nie doczytał dokładnie treści aukcji, są to tarcze firmy BOP a nie BOB, a BOB z tego co wiem robi m.in. napinacze średniej klasy, wiec nie jest to chyba kompletne dno.
Pacmen_89 Napisano 27 Maja 2007 Napisano 27 Maja 2007 To i tak wszystko jedno i to samo Bopbikes to masz BOP od rowerów grawitacyjnych, od samych ram po napinacze jak pisałeś wyżej tylko że BOP a nie BOB, oraz BopLight dla miłośników XC a szczególnie lekkich rowerów Pozdro
wiruq Napisano 30 Czerwca 2007 Napisano 30 Czerwca 2007 no ja mam takie tarcza 203 MM i działa dobrze... w sumie polecam... bo sie oplaca ;]
Ogór Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 wszystkie te tarcze to praktycznie to samo wiec mysle ze wybor nalezy do ciebie znam kilka osob co jezdza na accentach i sobie chwala
uchmanek Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 nie powiedzialbym, ze to samo, ale tez roznice nie sa jakies powalajace.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.