DaRochee Napisano 4 Czerwca 2005 Napisano 4 Czerwca 2005 dziś mecz Repry z Azerami, obstawiam dwójke oczywiście, w tym 2-3 bramki w meczu 8)
Qlimax Napisano 4 Czerwca 2005 Napisano 4 Czerwca 2005 ja jutro obstawie jakis kuponik to napisze jakie typy puściłem
delfik Napisano 4 Czerwca 2005 Napisano 4 Czerwca 2005 Franek, Franek - łowca bramek :!: :grin: :twisted: :arrow:
Qlimax Napisano 5 Czerwca 2005 Napisano 5 Czerwca 2005 ogólnie bardzo mi się podobała gra polskiej reprezentacji albo może to też wina przecieniak moze był załatwy
DaRochee Napisano 7 Czerwca 2005 Napisano 7 Czerwca 2005 "Franek" jest w czołówce klasyfikacji strzelców El. MŚ w strefie Europejskiej a reprezentacja Polski jest w pierwszej czwórce najskuteczniejszych drużyn Eliminacji
Qlimax Napisano 8 Czerwca 2005 Napisano 8 Czerwca 2005 "Franek" jest w czołówce klasyfikacji strzelców El. MŚ w strefie Europejskiej a reprezentacja Polski jest w pierwszej czwórce najskuteczniejszych drużyn Eliminacji ciekawe jak to długo potrwa
Priescik Napisano 8 Czerwca 2005 Napisano 8 Czerwca 2005 ciekawe jak to długo potrwa No ba Nasz niezastapiony Rasiak w nastepnych meczach pokaze kto jest najlepszy i komu nalezy sie pierwsze miejsce w klasyfikacji strzelcow
Qlimax Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 No ba Nasz niezastapiony Rasiak w nastepnych meczach pokaze kto jest najlepszy i komu nalezy sie pierwsze miejsce w klasyfikacji strzelcow Rasiak to mo.że ale zademonstrowac jak być drewniakiem i stać na polu karnym i zarzucać swoją wyrąbaną w kosmos grzywą :mrgreen:
Ogór Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 masz cos do grzywek ?? :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Qlimax Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 masz cos do grzywek ?? :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: a powiększyć ci rozstępy na czole :twisted: :lol:
skrzynia Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 masz cos do grzywek ?? :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: a powiększyć ci rozstępy na czole :twisted: :lol: Skoro się znacie to takie rozmowy przeprowadzajcie sobie przez gg, a nie na forum jako OT :!:
Qlimax Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 Skoro się znacie to takie rozmowy przeprowadzajcie sobie przez gg, a nie na forum jako OT :!: sory skrzynia to bylo ostatni raz zachowalem się jak gówniarz więcej się to niepowtórzy
DaRochee Napisano 13 Czerwca 2005 Napisano 13 Czerwca 2005 Zaczyna się Puchar Konfederacji, kogo obstawiacie :?: 8)
Qlimax Napisano 16 Czerwca 2005 Napisano 16 Czerwca 2005 w sumie to ja niemam swojego faworyta ale ogladalem wczoraj mecz niemców z australia i musze przyznac że australia poczyniła wielkie posepy w piłce nożnej chcialbym nawiązać jeszcze do wczorajszych meczow pucharu polski chyba narodził się nam kolejny dudek bo to co wczoraj pokazał bramkarz Groclinu było wypaśne a najlepsze było to że menadzert celticu przyjechał oglądać boruca jak gra a on totalna klapa żadnego karniaka nie obronil a bramkarz grpclinu 2 i 3 prawie wyjoł i wkońcu chyba wyjdzie na to że groclinianin pojedzie do glasgow a nie Boruc :mrgreen: a z Wisłą to totalny przekręt
Soulfly Napisano 16 Czerwca 2005 Napisano 16 Czerwca 2005 A R G E N T I N A mój faworyt Daj Boże zebym kiedyś tam mieszkał
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2005 Autor Mod Team Napisano 18 Czerwca 2005 wozny zmien ten podpis albo dodaj do niego - real loosers btw 37 synonimów wyrazu "piłka" podaje brazyliski "leksykon futbolu" m.in.: niewierna, kapryśna, gruba, lalka, sliwka, brodawka, mortadela :lol: [ Dodano: 2005-06-29, 23:54 ] brazylia wygrała w piknym stylu 4:1 z argentyna :mrgreen:
Qlimax Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 dzsiaj mecz Polska-Izrael jakie wasze typy ja dzsiaj postawiłem u bukmachera na Polska-Izrael (aw) 1 jakie wasze typy :?:
ciacho1984 Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja tez postawilem polska(aw) mysle ze wygraja ale nie wiem czy nie po dogrywce.
jurasek Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja tez postawilem polska(aw) mysle ze wygraja ale nie wiem czy nie po dogrywce. ale w tym meczyku nie będzie dogrywki beda od razu rzuty karne gdyby trzeba było ale nie bedzie trzeba bo bedzie 2:0 polska górą (żeby nie doliną)
WojtasGCE Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Polska vs "Naród wybrany"... trafił swój na swego :| Osobiscie uważam, że kadra Polski podłoży się, żeby w razie wygranej nie zostać posądzonym o antysemityzm, ksenofobie i tylko Rogaty wie co tam jeszcze. A tak serio to stawiam 2:1 dla nas.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.