Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"Franek" jest w czołówce klasyfikacji strzelców El. MŚ w strefie Europejskiej ;) a reprezentacja Polski jest w pierwszej czwórce najskuteczniejszych drużyn Eliminacji :D

Napisano
"Franek" jest w czołówce klasyfikacji strzelców El. MŚ w strefie Europejskiej ;) a reprezentacja Polski jest w pierwszej czwórce najskuteczniejszych drużyn Eliminacji :D

ciekawe jak to długo potrwa

Napisano

ciekawe jak to długo potrwa

No ba ;) Nasz niezastapiony Rasiak w nastepnych meczach pokaze kto jest najlepszy i komu nalezy sie pierwsze miejsce w klasyfikacji strzelcow :D

Napisano

No ba :P Nasz niezastapiony Rasiak w nastepnych meczach pokaze kto jest najlepszy i komu nalezy sie pierwsze miejsce w klasyfikacji strzelcow :)

Rasiak to mo.że ale zademonstrowac jak być drewniakiem i stać na polu karnym i zarzucać swoją wyrąbaną w kosmos grzywą :mrgreen:

Napisano
masz cos do grzywek ?? :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

a powiększyć ci rozstępy na czole :twisted: :P :lol:

Skoro się znacie to takie rozmowy przeprowadzajcie sobie przez gg, a nie na forum jako OT :!:

Napisano

Skoro się znacie to takie rozmowy przeprowadzajcie sobie przez gg, a nie na forum jako OT :!:

sory skrzynia to bylo ostatni raz zachowalem się jak gówniarz więcej się to niepowtórzy

Napisano

w sumie to ja niemam swojego faworyta ale ogladalem wczoraj mecz niemców z australia i musze przyznac że australia poczyniła wielkie posepy w piłce nożnej

chcialbym nawiązać jeszcze do wczorajszych meczow pucharu polski chyba narodził się nam kolejny dudek bo to co wczoraj pokazał bramkarz Groclinu było wypaśne a najlepsze było to że menadzert celticu przyjechał oglądać boruca jak gra a on totalna klapa żadnego karniaka nie obronil a bramkarz grpclinu 2 i 3 prawie wyjoł i wkońcu chyba wyjdzie na to że groclinianin pojedzie do glasgow a nie Boruc :mrgreen:

a z Wisłą to totalny przekręt

• Mod Team
Napisano

wozny zmien ten podpis albo dodaj do niego - real loosers

btw 37 synonimów wyrazu "piłka" podaje brazyliski "leksykon futbolu" m.in.: niewierna, kapryśna, gruba, lalka, sliwka, brodawka, mortadela :lol:

[ Dodano: 2005-06-29, 23:54 ]

brazylia wygrała w piknym stylu 4:1 z argentyna :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

dzsiaj mecz Polska-Izrael jakie wasze typy ja dzsiaj postawiłem u bukmachera na

Polska-Izrael (aw) 1

jakie wasze typy :?:

Napisano
Ja tez postawilem polska(aw) mysle ze wygraja ale nie wiem czy nie po dogrywce.

ale w tym meczyku nie będzie dogrywki

beda od razu rzuty karne gdyby trzeba było

ale nie bedzie trzeba bo bedzie 2:0

polska górą (żeby nie doliną)

Napisano

Polska vs "Naród wybrany"... trafił swój na swego :|

Osobiscie uważam, że kadra Polski podłoży się, żeby w razie wygranej nie zostać posądzonym o antysemityzm, ksenofobie i tylko Rogaty wie co tam jeszcze.

A tak serio to stawiam 2:1 dla nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...