Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 10 Maja 2005 biore dzis gazete w łapska a tu : " Ponad 1000 kibiców witało piłkarzy Barcelony po wygranej z Valencią " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .... W stolicy Katalonii nikt nie ma wątpliwości, kto będzie mistrzem. A już na pewno nie Samuel Eto'o . Niechciany w realu madryt napastnik pewnie zmierza po koronę króla strzelców i nie kryje satysfakcji, że utarł nosa " królewskim". - Ciekawe, co teraz władze tego klubu maja mi do powiedzenia? Liczyli, że przegramy z Valencią, ale sprawa tytułu jest już jasna. JAśniejsza niż białe barwy realu - żartował Kameruńczyk.... " :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen:
Qlimax Napisano 10 Maja 2005 Napisano 10 Maja 2005 No Barcy się w pełni nalezy to mistrzostwo (nie nawidze realu ) szkoda tylko że przegrali w lidze mistrzów ale i tak najlepszy na świecie jest MANCHESTER UNITED :grin: A teraz z innej beczki czy są może na forum jacyś goście co obstawiają zaklady bukmacherskie :?: :?:
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 10 Maja 2005 (nie nawidze realu Razz ) ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u :dev2:
Qlimax Napisano 10 Maja 2005 Napisano 10 Maja 2005 ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u :dev2: jestem jak najbardziej za :twisted:
DaRochee Napisano 10 Maja 2005 Napisano 10 Maja 2005 ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u :dev2: jestem jak najbardziej za :twisted: o WY :!: ja zakładam klub antykatalończyków :evil: :evil: :| :roll:
Qlimax Napisano 11 Maja 2005 Napisano 11 Maja 2005 ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u :dev2: jestem jak najbardziej za :twisted: o WY :!: ja zakładam klub antykatalończyków :evil: :evil: :| :roll: ale i tak jest na razie 2:1 dla Barcy :-P
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 11 Maja 2005 http://www.fcbarca.com/ :wink:
Qlimax Napisano 11 Maja 2005 Napisano 11 Maja 2005 no już 3-1 :mrgreen: Lokas tą stronke znam bardzo dobrze zapraszam także na www.devilpage.pl
DaRochee Napisano 11 Maja 2005 Napisano 11 Maja 2005 Zapraszam wszystkich mnie popierających TUTAJ :!:
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 12 Maja 2005 Zapraszam wszystkich mnie popierających TUTAJ :!: odważyłem sie i wcisnęłem te "TUTAJ" i co ujzałem na dziendobry :arrow: Roberto Carlos skrytykowany przez antyrasistów cały real :lol: :lol: :lol: becham wielki gwizdor, ronaldo hamburger oraz figo sprzedawczyk dopełnia świętej trójcy składu ;-)
Qlimax Napisano 12 Maja 2005 Napisano 12 Maja 2005 odważyłem sie i wcisnęłem te "TUTAJ" i co ujzałem na dziendobry :arrow: Roberto Carlos skrytykowany przez antyrasistów cały real :lol: :lol: :lol: becham wielki gwizdor, ronaldo hamburger oraz figo sprzedawczyk dopełnia świętej trójcy składu ;-) oto cała prawda o realu madryt :mrgreen:
OTL Napisano 12 Maja 2005 Napisano 12 Maja 2005 Hmm moim zdaniem jest to bezsensowny temat (sorki Lookas), gdyz moze on wywolac klotnie pomiedzy forumowiczami. Mam nadzieje ze do takiego incydentu nie dojdzie. Ja osobiscie nie bede sie wypowiadal ktora druzyne najbardziej lubie. POzdrowienia
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 12 Maja 2005 eee OTL - bez przesady to nie DH a my to normalni kibice a nie popaprańcy z siekierami i młotkami na boisku // przytocze ciekawą akcje jaka ostatnio ( troche czasu minelo ale ) miała miejsce w champions-e meczyk real-barca // nasz stolik za barca stolik za nami siedzi 2 gosci i cały czas najeżdżają na barce i kibicuja swoim ( realowi ) po pierwszej połowie kumpel o coś zapytał oni coś zapytali jego szczegułów nie pamiętam - i przed rozpoczęciem drugiej połowy taki text z ich strony : - No to panowie za real • EEE nie no za real... :eek: - no to pijemy za Barce ( i tu szok w moich oczach ) • ok no to my pijemy za real to rozumiem
DaRochee Napisano 14 Maja 2005 Napisano 14 Maja 2005 eee OTL - bez przesady to nie DH a my to normalni kibice a nie popaprańcy racja LOOKAS :grin: no i masz już to mistrzostwo, masz :!: pozdro dla tych co wiedzą
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 14 Maja 2005 wiedzą i sie cieszą :mrgreen: :grin:
Soulfly Napisano 15 Maja 2005 Napisano 15 Maja 2005 Barca wreszcie mistrzem!!!Real to jest dobry ale w robieniu zamieszania wokół siebie a w wogóle to powoli tam już same dziadki zostały
Kroma Napisano 15 Maja 2005 Napisano 15 Maja 2005 Forza JUVE!!!!!!!!! jeszcze jeden mecz wygrany i scudetto nasze:) a no i Forza Barca:) bym zapomnial..... real same niby gwaizdy co tylko za kasom latają :twisted:
Qlimax Napisano 15 Maja 2005 Napisano 15 Maja 2005 no i niestety Manchester United 3 w premiership :eek:
DaRochee Napisano 16 Maja 2005 Napisano 16 Maja 2005 no i niestety Manchester United 3 w premiership :eek: no i dobrze :-P ważne, że Kuszczak i jego West Bromich Albion się utrzymali w Premier League :!:
Soulfly Napisano 16 Maja 2005 Napisano 16 Maja 2005 Ten Kuszczak to kariere zrobi zobaczycie a tak wogóle tam w tym WBA to muszą teraz na kolanach do nastepnego sezonu chyba chodzic bo że sie utzrymali to więcej niż cud
DaRochee Napisano 18 Maja 2005 Napisano 18 Maja 2005 No i Kuszczaka noszą na rekach bo on głównie się przyczynił do utrzymania w Premier League, Albionu. Co sądzicie o CSKA jako triumfatorze UEFA :?: Ja powiem tylko tyle, że lubie takie spotkania z duzym obrotem sprawy
Gość Anonymous Napisano 19 Maja 2005 Napisano 19 Maja 2005 CSKA super i meczyk tez cały czas sie coś działo.I bardzo dobrze że wreszcie ktos ze wschodu jaiś sukces odniósł a Abramowicz tylko rączki zaciera
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.