Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

biore dzis gazete w łapska a tu :

" Ponad 1000 kibiców witało piłkarzy Barcelony po wygranej z Valencią " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.... W stolicy Katalonii nikt nie ma wątpliwości, kto będzie mistrzem. A już na pewno nie Samuel Eto'o . Niechciany w realu madryt napastnik pewnie zmierza po koronę króla strzelców i nie kryje satysfakcji, że utarł nosa " królewskim".

- Ciekawe, co teraz władze tego klubu maja mi do powiedzenia? Liczyli, że przegramy z Valencią, ale sprawa tytułu jest już jasna. JAśniejsza niż białe barwy realu - żartował Kameruńczyk.... "

:mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen:

Napisano

No Barcy się w pełni nalezy to mistrzostwo (nie nawidze realu :) ) szkoda tylko że przegrali w lidze mistrzów ale i tak najlepszy na świecie jest MANCHESTER UNITED :grin:

A teraz z innej beczki czy są może na forum jacyś goście co obstawiają zaklady bukmacherskie :?: :?:

Napisano

ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u  :dev2:

jestem jak najbardziej za :twisted:

o WY :!: ja zakładam klub antykatalończyków :evil: :evil: :| :roll:

Napisano

ja tez moznaby zalozyc jakis klub antyreal-u  :dev2:

jestem jak najbardziej za :twisted:

o WY :!: ja zakładam klub antykatalończyków :evil: :evil: :| :roll:

ale i tak jest na razie 2:1 dla Barcy :-P

• Mod Team
Napisano
Zapraszam wszystkich mnie popierających TUTAJ :!:  :)

odważyłem sie i wcisnęłem te "TUTAJ"

i co ujzałem na dziendobry :arrow: Roberto Carlos skrytykowany przez antyrasistów

cały real :lol: :lol: :lol: becham wielki gwizdor, ronaldo hamburger oraz figo sprzedawczyk dopełnia świętej trójcy składu ;-)

Napisano
odważyłem sie i wcisnęłem te "TUTAJ"

i co ujzałem na dziendobry :arrow: Roberto Carlos skrytykowany przez antyrasistów

cały real :lol: :lol: :lol: becham wielki gwizdor, ronaldo hamburger oraz figo sprzedawczyk dopełnia świętej trójcy składu ;-)

oto cała prawda o realu madryt :mrgreen:

Napisano

Hmm moim zdaniem jest to bezsensowny temat (sorki Lookas), gdyz moze on wywolac klotnie pomiedzy forumowiczami. Mam nadzieje ze do takiego incydentu nie dojdzie.

Ja osobiscie nie bede sie wypowiadal ktora druzyne najbardziej lubie. POzdrowienia

• Mod Team
Napisano

eee OTL - bez przesady to nie DH a my to normalni kibice a nie popaprańcy z siekierami i młotkami na boisku // przytocze ciekawą akcje jaka ostatnio ( troche czasu minelo ale ) miała miejsce w champions-e

meczyk real-barca // nasz stolik za barca stolik za nami siedzi 2 gosci i cały czas najeżdżają na barce i kibicuja swoim ( realowi ) po pierwszej połowie kumpel o coś zapytał oni coś zapytali jego szczegułów nie pamiętam - i przed rozpoczęciem drugiej połowy taki text z ich strony :

- No to panowie za real :)

• EEE nie no za real... :eek:

- no to pijemy za Barce :) ( i tu szok w moich oczach )

• ok no to my pijemy za real :)

to rozumiem :)

Napisano
eee OTL - bez przesady to nie DH a my to normalni kibice a nie popaprańcy

racja LOOKAS :grin:

no i masz już to mistrzostwo, masz :!: pozdro dla tych co wiedzą :)

Napisano

Barca wreszcie mistrzem!!!Real to jest dobry ale w robieniu zamieszania wokół siebie a w wogóle to powoli tam już same dziadki zostały

Napisano

Forza JUVE!!!!!!!!! jeszcze jeden mecz wygrany i scudetto nasze:) a no i Forza Barca:) bym zapomnial..... real same niby gwaizdy co tylko za kasom latają :twisted:

Napisano
no i niestety Manchester United  3 w premiership  :eek:

no i dobrze ;) :-P

ważne, że Kuszczak i jego West Bromich Albion się utrzymali w Premier League :!:

Napisano

Ten Kuszczak to kariere zrobi zobaczycie a tak wogóle tam w tym WBA to muszą teraz na kolanach do nastepnego sezonu chyba chodzic bo że sie utzrymali to więcej niż cud ;)

Napisano

No i Kuszczaka noszą na rekach bo on głównie się przyczynił do utrzymania w Premier League, Albionu.

Co sądzicie o CSKA jako triumfatorze UEFA :?: :D Ja powiem tylko tyle, że lubie takie spotkania z duzym obrotem sprawy :D

Gość Anonymous
Napisano

CSKA super i meczyk tez cały czas sie coś działo.I bardzo dobrze że wreszcie ktos ze wschodu jaiś sukces odniósł a Abramowicz tylko rączki zaciera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...