verbcd Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Czy macie jakieś plany na długi weekend majowy ?? Czy wybiera się ktoś z was np. do Nałęczowa lub Kazimierza Dolnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja mam w planach 2 dni pracy a resztę na bajku po Bażantarnii:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 wyjazd z rowerem na Kaszuby. Za jakieś 3 godziny wybywam i posiedzę tam do soboty. Oby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 ja się do matury uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biurot Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 W sumie w nałęczowie byłem w sobotę ale mógłbym się jeszcze raz przejechać tylko, że pogoda ma być do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biurot Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 widzicie co się dzieje za oknem? jak dla mnie to za zimno i za duży wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verbcd Napisano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 pogoda faktycznie paskudna, strasznie zimno i co najgorsze bardzo silny zimny wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 pogoda jest rewelacyjna - nie pada swieci piekne slonce. a panowie z was to marudy po prostu. zamiast jojczyc wyjdzcie na rower. minus 20 stopni i wiatr to jest kiepska pogoda szczegolnie jesli dolączy do tego snieg. a to co dzis? jest bardzo milo. bylem na wypadzie 25 km. rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.