Skocz do zawartości

[rower] Jaki kupić? Do 600 zł

Luigi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te używane są bardzo fajne, ale skąd pewność, że nie ukradzione lub coś ?

w tym pierwszym widzę ze sprzedawca ma ksiazeczke i gwarancje wiec pewnie jest ok, ale w drugim nic nie pisze

Napisano

Dzis byłem włąsnie w sklepie oglądać te kelly'sy no i pozytywne wrazenie oczywiscie, faktycznie mtb aluminiowa rama i korbowanie (znaczy pedały shimano i jeszcze kilka dronbych szczegolow) no i nawet w sklepie byli bardziej za radiusem niz za cross'owym result'em takze cichą swoją malutką decyzje juz podjąłem i nie sadze ze coś sie zmieni ;) pozdrawiam

Napisano

niestety w sklepach zwykle polecaja te gorsza opcje ktora bardziej obeznanemu klientowi byloby trudniej wcisnac

cross jest lepszym rozwiazaniem na szose i lekki teren

Napisano

A ja mysle ze do spokojnej jazdy nie ma nic lepszego niz holenderka albo cos na styl PRLowskich konstrukcji. Super przelozenia, pozycja i niskie opory toczenia...chyba wszystko czego potrzeba do przemieszczania sie...sam uwielbiam takie rowery i gdyby nie to ze śmigam ostrzej po lasach to nabyłbym cos takiego....stylowo i tani (ponizej 600zł spokojnie sie wyrobisz)

Napisano

Dokładnie o cos takiego mi chodziło! u dziadka śmigam takim rowerem po 40-50 km dziennie i nie czuje najmniejszego zmeczenia...jeszcze tylko reggae na uszy i masz chillout gwarantowany :wub:

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Witam, z racji tego, że nikt mi nie odpisał w przyklejonym temacie piszę tutaj.Szukam roweru do 600zł moglibyście mi jakiś polecić ? Mam 16 lat, rower w sumie do jazdy w każdych warunkach.

Napisano

Jeszcze jakieś propozycję ?

Przyznam, że ten KANDS całkiem solidnie wygląda, mam nadzieję, że również dobrze się sprawuje.Miał ktoś z nim do czynienia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...