Skocz do zawartości

[odzież] Active - co o niej sądzicie?

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Będąc ostatnio w Makro zauważyłem, że pojawiły się tam ciuchy rowerowe marki Active.

Były to spodenki, koszulki i kurtki na deszcz. Co sądzicie o tej marce? Zastanawiam się nad tą kurtką na deszcz. Zrobiona jest ona z żółtego oczo######nego koloru, od wewnątrz siateczki, ogólnie sprawia wrażenie oddychającej.

Taka ciekawostka: jakoś nikt nie interesował się spodenkami, ciekawe czemu? :twisted: (spodenki z wkładką)

Napisano

Heh mam koszulkę z tego świecącego materiału i po 200km spisuje się całkim dobrze,nie powiem o niej źle.Dużym plusem jest wentylacja,zero potu pod spodem,zobaczymy co po całym sezonie z niej zostanie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

kurtka - 60,99

spodnie długie z wkładką - 73,19

spodenki krótkie z wkładką (z szelkami lub bez szelek) - 48,68

spodenki krótkie z wkładką "luźne" - 79,29

koszulka - 30,49

Napisano

hoho, cenne info, lecę do Makro może jutro.

jakie są kolorki?

Napisano

Byłem dzisiaj w makro i wahałem się czy nie kupić tych spodenek, całkiem fajne i nawet oryginalne szycie (szwy zewnętrzne). Ciekawe jak z trwałością, bo na pierwszy rzut oka wyglądały przyzwoicie (jak na cenę)

Napisano

Koszulki Active są też w Go-Sporcie tyle tylko, że kosztują trochę więcej około 49 zł. Sam się zastanawiam czy sobie czegoś takiego nie kupić.

Napisano

w przyszłym tygodniu pojade se to oblukac, ciekawe czy długie spodnie maja z szelkami i pampersem, bo takie by mi sie przydałyy. ;D i druga koszulka.:) sie zobaczy.;]

Napisano

Wrzucam kilka fotek wraz z krótkim opisem :

Koszulka: cena 36 z groszami, przewiewna, z tyłu trzy kieszonki, dołem obszyta taśmą z gumką, rękawy raczej luźne. Wygląda solidnie poza pojedynczymi wystającymi nitkami pozostałymi po procesie produkcji, chwila zabawy nożyczkami i po sprawie. 100% poliester. Jak za tą kasę to dla mnie bomba , zwykły t- shirt tyle kosztuje.

dscf3270oo0.th.jpg dscf3275ww7.th.jpg dscf3279hw7.th.jpg

Spodenki: cena 48,68 , całkiem wygodne, szelki z siatki (na foto nie widać), wkładka jednolita, materiał 82% poliester,18% elastan

dscf3283fg9.th.jpg dscf3284sh7.th.jpg dscf3286ze4.th.jpg dscf3293pw4.th.jpg

Jako, że używam dopiero od niedawna (spodenki trochę dłużej) to na temat wytrzymałości póki co niewiele mogę powiedzieć.

Koszulek takich jak z postu omena nie widziałem w Rzeszowskim makro, a kamizelka - bezrękawnik wygląda na żywo dużo lepiej niż na fotach w ofercie.

Napisano
kurtka - 60,99

spodnie długie z wkładką - 73,19

spodenki krótkie z wkładką "luźne" -79,29

koszulka - 30,49

tego w Macro bielany Warszawa nie widziałem ... a szkoda, koszulka jest tańsza niż na metce, kosztuje 36zł z groszami ;)

Napisano

Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto :)

Napisano
Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto :)

no własnie ... szkoda bo takie by mnie interesowały ... musze poszukac czegos do 100zł

Napisano

Też kupiłem taki komplecik jak na zdjęciach wyżej bo mi się spodobał, mimo że to typowy makrokesz :rolleyes: Spodenki całkiem przyzwoite, cena także... zobaczymy ile wytrzymają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...