Krisw Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Siema chce kupić mój pierwszy rower za takie pieniądze i padło na ten meride one forty 500 ale że kupuje online to nie mam jak się przymierzyć i nie wiem jaki rozmiar wybrać. Ma może ktoś taki lub podobny rower i może się wypowiedzieć mam 178 cm wzrostu. Cytuj
chester_jds Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/4063/one-forty-500 Masz tam link "znajdź swój rozmiar" i podajesz parę parametrów (wzrost, przekrok, długość ramienia) oraz preferencje "stylu jazdy" (trzy stopnie, od komfortu po sport) i wypluwa Ci dobrany rozmiar wraz z pozycją na siatce tego rozmiaru. Cytuj
Krisw Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Już to robiłem i na brutalu i komfort pokazuje l a na sport m tylko że wcześniejszy kross level 4 miałem m i dlatego moje wątpliwości,liczylem ze ktoś może ma ten model i może się podzielić swoimi doświadczeniami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi