eM.Ka Napisano Czwartek o 14:08 Napisano Czwartek o 14:08 Witam wszystkich.Jestem tu nowy więc proszę o troszkę wyrozumiałości.sprawa jest jak w temacie.dostałem od kolegi kolarzówke,wszysto ładnie,pięknie jednak po obejrzeniu kilkuset archiwalnych zdjęć rowerów nadal nie moge dociec kto wyprodukował ramę a chciałbym ją doprowadzić do oryginału.ktoś kilka lat temu przemalował ja na kolor czerwony jednak gdy zdemontowałem przedni widelec z główki ramy (mam nadzieję że piszę poprawnie) na widelcu ukazała się farba "biała perła"(myślę że to orginał)jednak tu na forum nie moge wrzucić fotek gdyż zajmują za wielei dlatego ma prośba jest taka jeżeli jakaś pomocna duszyczka chciałaby zagłebić temat ze mną to czekam na jakąkolwiek pomoc.Pod suportem jest numer który zaczyna się 85(podejrzewam że będzie to rok produkcji)oś w suporcie też ma cyfre 85 tak jak i hamulce.pozdrawiam i szerokości wszystkim!! Cytuj
zekker Napisano Piątek o 06:13 Napisano Piątek o 06:13 Zdjęcia muszą mieć nie więcej niż 1200px na dłuższym boku, żeby dało się wrzucić bezpośrednio na forum. Alternatywa, to jakiś zewnętrzny hosting zdjęć, gdzie je wrzucisz i udostępnisz link na forum. Cytuj
zekker Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Ciężko mi podpowiedzieć co to za rower. Ta biała farba faktycznie perłowa, czy to po prostu podkład? Cytuj
eM.Ka Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu na 100% biała perła,jestem mechanikiem samochodowym od prawie 30-tu lat.dwie pary oczu potwierdzą tą barwe na widełkach.rama też pod czerwonym jest biała ale nie wiele całej jej się uchowało.w żadnej z ram jakie oglądałem nie mogłem spotkać takich uchwytów na pancerze od linek. jakaś wyższa szkoła jazdy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi