radlin99 Napisano wczoraj o 13:04 Napisano wczoraj o 13:04 Hej, szukam pierwszego roweru szosowego , do tej pory jeździłem na romecie aspra 2 lecz szukam czegoś szybszego na 99% jazdy po asfalcie raczej z większymi przewyższeniami z uwagi na miejsce gdzie mieszkam, co byście polecili myślałem o romecie, czy szukać czegoś innego? Mogą być sklepy z za granicy i cena w przypadku czegoś wartego dołożenia trochę wyższa Cytuj
nossy Napisano wczoraj o 16:51 Napisano wczoraj o 16:51 Czy rozważasz zwiększenie budżetu o 1-1,5 tysiąca....pytam bo 6k to trochę mało jak na karbonową ramę, wystarczy na dobrego alusa. Za ponad 7k dorwiesz np.: Sensa Giulia na karbonowej ramie. Cytuj
radlin99 Napisano wczoraj o 16:59 Autor Napisano wczoraj o 16:59 @nossy mowa o tym? własnie czytałem że to dobry wybór w okolicach budżetu, i pytanie lepiej przy zwroscie 181 isc w m czy s? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi