Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś kupiłem sobie okularki na rower takie specjalne dla rowerzystów

jakie te okulary zakupiłeś ? Bo ja też muszę sobie takie sprawić

Napisano

no ! przyszły lajkry xD pierwszy raz w życiu miałem to coś na tyłku i... fajne :) porządny pampersik, niezły materiał a to wszystko za 40 zł :D

Polecam mikesport_pl z allegro.

Napisano

a ja dziś tylko 15km:( do szkoły i z powrotem pojechałem. a teraz ponad 4 godz. na forum przesiedziałem, bo z domu wyjsc mi sie nie chciało. <lol> zaraz do głowy dostana.;D

Napisano

No cóż - widzę, że i nie ja mam kłopoty ze zmienną pogodą. 5 minut ulewa nie z tej ziemi, za chwilkę słońce i bezchmurne niebo .... PARANOJA JAKAŚ ! ! ! No i niestety, ale na ramę na razie nie mam co liczyć - kłopoty z pewnymi sytuacjami jakie w życiu się zdarzają u sprzedającego ramkę ..... Muszę czekać, ale już się doczekać nie mogę. Chyba na jakieś odmainy grawitacyjne się przesiąde .... Już sam nie wiem :) Po prostu : Pozdrawiam !

Napisano

Dzisiaj wreszcie troche pojezdzilem. Jakies 10km ale zawsze cos. Myslalem, ze bedzie wiecej bo rano bylo calkiem ladnie a po poludniu znowu zaczelo wiac i czasami padalo. Kupilem sobie dzis dwie lyzki do sciagania opon. Jutro musze kupic jakis olej do lancuch. Bede musial wyczyscic i przesmarowac caly naped. Czekam na okulary zeby tylko jutro przyszly :) nie moge sie doczekac :D .

Napisano

Dzis ciekawa sytuacja: Dostalem linki i pancerze, ktore zamowielm na allegro, lecz jeszcze nie zaplacilem za nie, zas nie dostalem do tej pory pulsometru, za ktorego zaplacilem i czekam juz 2 tygodnie :D

dzis smignalem jakies 6km do rowerowego i z powrotem, mam nadzieje, ze jutro pogoda bedzie ladna, bo na traske trzeba pojechac :)

Napisano

Z rowerowych rzeczy to dziś założyłem nowy licznik (trelock FC 605) którego dostałem za punkty Payback :) Wybrałem licznik, gdyż na Pucharze Zagłębia zgubiłem moją sigme 1106 DTS ;/

Pierwszy raz dziś zrobiłem sobie wycieczkę wieczorem :D Zrobiłem zaledwie 16,5km ze średnią 28,3km/h, ale było miło :P Chyba będe sobie częściej robił wieczorne wypady :P

Napisano

Ja dzisiaj 70km jakieś (nie chce mi się sprawdzać :) ) i taaakie morusanko w błocie, jeszcze mnie po drodze mały deszczyk spotkał :D Rower wygląda trochę jak transporter opancerzony, według mnie cudownie więc jutro takim usyfionym pojadę się lansować a co :P (znaczy się na lekki trening) Wyczyszczę to w sobotę dzień przed maratonem, i tak nie będę jeździł :P Faaaajna taka pogoda co wy, a przynajmniej jak jest tak cieplutko :P

Napisano
Dostalem linki i pancerze, ktore zamowielm na allegro, lecz jeszcze nie zaplacilem za nie, zas nie dostalem do tej pory pulsometru, za ktorego zaplacilem i czekam juz 2 tygodnie :)

drażni cie że zapłaciłes a nie ma towaru ?

ale cieszy że nie zapłaciłes a masz towar

pięknie

dzisiaj było cieplutko i milutko , tym bardziej że maratonik w pracy zakonczony i juz żona konto codziennie sprawdza

Napisano

Rower w pokoju nie tknięty stoi jak stał... Jutro piątek i nie ma bata , padać będzie czy nie ide na bika ;]

Dziś tez były malutkie rozważania na temat czy iśc czy nie iść :) Ale jak pierdyknął deszcz i burza to nawet nie popatrzyłem na niego...

No nic zobaczymy jutro czy skończy sie na gadaniu i nigdzie nie pojechaniu ;]

Napisano
Faaaajna taka pogoda co wy, a przynajmniej jak jest tak cieplutko :)

no fajna, ja nienarzekam tylko reszta niewiem co im jest;D przecież to jest fajna zabawa.;D

Rower w pokoju nie tknięty stoi jak stał... Jutro piątek i nie ma bata , padać będzie czy nie ide na bika ;]

Dziś tez były malutkie rozważania na temat czy iśc czy nie iść :) Ale jak pierdyknął deszcz i burza to nawet nie popatrzyłem na niego...

No nic zobaczymy jutro czy skończy sie na gadaniu i nigdzie nie pojechaniu ;]

nie zwalaj na pogode tylko pewnie nie kce Ci sie ruszyć 4 liter z stołka i tyle.:) a pogoda jest spoko. i koniec.;]

Napisano
nie chce Ci sie ruszyć 4 liter z stołka i tyle

No nie wiem :) Deszcz jak zacznie padać to za wszystkie czasy i do tego wietrzysko :)

Ale jutro się to zmieni , wiec moze grad padać a ja będe jechał :) ( żebym nie wykrakał :))

Napisano

ja z rowerowych rzeczy dzisiaj... intensywnie myslalam o rowerze :)

nie pojechalam do pracy na rowerze bo szlam potem do kina i balabym sie rower pod kinem zostawic oO

i zla bylam, ze ide do glupiego kina bo nie moglam pojechac na rowerze ... to chyba juz nosi znamiona psychozy

Napisano

pf. nie ma to jak z rana połamać sztyce.;D a tylko sie chciało siodło dokrecic troszke.;/ zaraz po nową trzeba isc.;// bożee. ale za to w szkole nie bede.;D

Napisano

Do szkółki dziś nie poszedłem :P

Teraz jem pyszną jajecznice ;) a zaraz bede musiał umyć w pokoju i zamóić reszte bika :D

Napisano
balabym sie rower pod kinem zostawic oO

... to chyba juz nosi znamiona psychozy

w gdańsku jak zostawili pod kinem to pan ochroniarz rowerek schował

ale to była ukryta kamera i pana złodzieja załatwili ;)

ta psychoza ma swą słodką nazwę

CYKLOZA :P:D:D

Napisano

Dzis pierwszy raz z pulsometrem. i pierwszy raz po zatruciu pokarmowym wiec wiadomo ile bylo sily i w ogole... wybralem sie podczas kropienia a skonczylo sie na 35minutowym treningu z powodu sporego deszczu.. generalnie fajnie błotko i rower w koncu sie opłukało.

Zrobilem 10km w 35min hehe staralem sie wybierac traski oczywiscie po Górze Chełmskiej takie aby podjazdy sie lapalo z predkoscia 8km/h.

Najwieksze zanotowane dzis tentno to 191 :] A średnie wyszło 154. W koncu staralem sie meczyc sie specjalnie i nie bylo to problemem z powodu wyzej wymienionego.

Ale zauwazylem bardzo fajna sprawe staje mam tentno ~150, siadam i po niecalej minucie mam ponizej 80.. a wlasciwie po 30sek mam 88 a potem juz predko spadlo do 80 fajna sprawa

Napisano

Z rowerowych rzeczy to poza przejażdżką zajrzałem na cmentarz w celu innym niż to się ogólnie przyjęło ;) Wziąłem ścierkę z domu i skorzystałem z dobrodziejstwa jakim jest butelka i studnia w celu upłukania roweru z większego błocka, jakie wczoraj na nim zgromadziłem :) Jutro dokładniej się nim zaopiekuję :)

Napisano
Ale jutro się to zmieni , wiec moze grad padać a ja będe jechał ;) ( żebym nie wykrakał :))

Nie trzeba było gradu wystarczyła porządna ulewa a ja...

Siedze sobie w domku :) hehe

Wiedziałem ze nigdzie nie pojade :D

Napisano

Po szkole wpadla do mnie iwonka na baze, zamowilismy sobie pizze, posluchalismy muzy, pozialismy i pojechala do domu autobusem do Nowej Dęby :P po godzinie wsiadlem na bika.... teraz juz wiem, jak to sie jezdzi z pelnym brzuchem, bylem taki slaby, ze az wstyd sie przyznac :) nie bede juz nidgy wiecej swiezo po obiedzie wyjezdzal na bika, bo trupem na podjazdach murownym jestem :D spotkalem w parku mikołaja z forum :) posmigalismy troche, w polowie trasy zgubilem licznik, wrocilismy sie i skubaniec sie odnalazł :) potem dopadla nas ulewa, schowalismy sie pod jakims sklepem na wsi :P przestalo padac, jedziemy elegancko, az tu nagle oberwanie chmury i leje, jak nigdy! Postanowilismy, ze nie warto smigac w taka pogode i rozjechalismy sie do domu. Do tej pory leje, pioruny, burzda ehh ;) i 20 stopni celcjusza za oknem :D

iwonka fajną sobie fotke pyknęła:

iwusia5.th.jpg

Napisano

Dziś znów poszukiwania haku... bez skutku :D Chyba II edycje Pucharu Zagłębia przejade się na Poisonie :) :) A propos dziś zamówiłem końcowy osprzęt do Trucizny i mam nadzieje, że we Wotrek przyjdzie ;)

Napisano

Nooo Wilku fajne kolezanki Cie odwiedzaja ;) Heheh Ja dzisiaj zrobilem trase 25km po terenie a pozniej czyszczenie calego napedu i wymiana linki od przerzutki tylnej :D

Pozdro!

Napisano

"stuk" "stuk" "stuk" "stuk"

Nie, to nie dzięcioł

To biera wali głową w biurko

ROOOOWERUUUUUU!

krzyczy budząc się w nocy

lecz na nic to wszystko

Opony jak nie było tak ni ma... nie chce ktoś zostać moim sponsorem?;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...