bart50 Napisano Sobota o 17:08 Napisano Sobota o 17:08 Hej, Pytanie do praktyków na co położyć akcent? Mam współzawodniczkę 52kg i wsadziłem jej do roweru nowe Psylo z Isolatorem RC i DebonAir. Mogę za 700 zyla wsadzić tam nowego Pike z Rush RC, czyli gorzej, ale za to z DebonAir+. Dziewczyna buja się na Psylo z ciśnieniem 49PSI i zastanawiam się czy lepsza sprężyna w Pike to nie będzie przyjemniejsza jazda przy wszystkich wadach Rush RC, przy jednak spokojnej jeździe typu: lasy, asfalty, drogi ppoż oraz w górach ogólnie bez wielkich szaleństw nawet w perspektywie. Chciałbym jej zapewnić najlepszą amortyzację a Pike można modernizować do 3.1 rc2 za jakiś rok, czy dwa. Wiem, że tego nie wykorzysta, ale z wiekiem komfort się ceni. Cytuj
bart50 Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Słowem, czy warto zejść z konstrukcji Isolator RC na Rush RC żeby dostać DebonAir+ zamiast DebonAir, głównie żeby zwiększyć czułość początkową pod lekką osobę, czy różnica nie będzie szczególnie zauważalna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi