kosior Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Poszukuję "Garmin Uchwyt do pilota Virb Edge Varia szosowy mocowanie na gumki", czy ktoś może posiada taki uchwyt i chciałby się go pozbyć? Cytuj
pecio Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Jak znajdę w moim wielkim burdello ( bo wiem ,że się gdzieś " wala" ) to się odezwę. Cytuj
pecio Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Na razie dokopałem się do tego na obejmie. Szukam dalej. 1 Cytuj
91maciekp Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja Cześć, Czy ktoś posiada taki uchwyt na gumki do sprzedania? Może ktoś może wydrukować coś takiego? Nie do zdobycia to jest a pokazany wyżej uchwyt nie pasuje na kierownicę 31,8mm. Cytuj
pecio Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja Tem uchwyt pasuje do każdej kierownicy. Montujesz go w pobliżu manetki / obejm hebli. @91maciekp gdzie Ty byś to chciał zamontować ? To jest uchwyt pilota a nie licznika. Szukam nadal , przekopałem pół domu. Pewnie kiedyś na niego wpadnę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi