Luminous Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Witam serdecznie, Od paru dni przeglądam rowery (głównie kross trans i romet wagant) i mam już mętlik w głowie. Potrzebuję pomocy co wybrać. Jazda rekreacyjna Zależy mi na pełnym wyposażeniu więc biorę pod uwagę tylko trekkingowe Z góry dziękuję za porady Cytuj
StrayRider Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cytat Zależy mi na pełnym wyposażeniu więc biorę pod uwagę tylko trekkingowe Co się pod tym kryje? -Błotniki? -Bagażnik? -Oświetlenie, prądnica/dynamo? -osłona łańcucha ? I można było napisać coś więcej o przeznaczeniu itd. Nie są to akcesoria które znacznie zmieniają jazdę, a dają się łatwo "zastąpić" Modele które podałeś będą ważyć z 16-17kg - gdzie rower crossowy było by z 2-3kg mniej. A jak jazda rekreacyjna po mieście, ścieżki itd. to do sprawdzenia: KALKHOFF Image Lite A jak "solidny czołg" to: PEGASUS Premio SL Disc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi