Umpero Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia Moje obecne okulary Kalenji Run 500 zaliczyły zgona. Zaczęły się odklejać od szkieł warstwy. Były idealne na wąską głowę i kosztowały tylko stówkę. Czy ktoś może polecić jakieś okulary fotochromowe nie za miliony monet, które pasują na wąską głowę? Byłem w Decathlonie i przymierzyłem wszystko co możliwe. Niestety nie było żadnych, które by pasowały. Gdzie szukać? W co celować? Cytuj
Umpero Napisano 15 Kwietnia Autor Napisano 15 Kwietnia Okej, okej. Sprawdzę te co mi poleciliście. Cytuj
Czikol Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Rockbros model: SP291 pasują idealnie na mój wąski łeb. Może i u Ciebie podpasują Cytuj
Umpero Napisano 17 Kwietnia Autor Napisano 17 Kwietnia @Czikol patrzę to one mają 145 mm szerokości... Moje stare Kalenji Run 500 mają 130mm. Chyba, że one jakoś mocno się zawijają do środka z tymi zausznikami? Cytuj
Chociemir Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia Tifosi robi porządne okulary w przystępnych cenach. Przy każdym produkcie są zamieszczone wymiary, zdjęcie jak leżą na twarzy oraz dopasowanie: "małe", "średnie", "duże". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi