PeresKTM Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć, co sądzicie o tej ramie miał ktoś styczność z taką ramą i czy są jakieś duże minusy tej ramy ? Na necie nie widzę jakoś złych opinii ale może jednak ktoś coś słyszał Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Ja mam tego KTM tylko w wersji już dwuletniej . Zero problemów, świetna rama. Idzie na tej ramie złożyć rower w okolicach ośmiu kilo a nawet lżej . Obecnie masz tylko do kupienia w tej wersji seciki z przednim amortyzatorem i na zamówienie. Jeszcze dodam , że nowego Myrona już bym nie kupił ze względu na przelotowe stery i tylne mocowanie hebla. Edytowane 4 godziny temu przez pecio Cytuj
PeresKTM Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu No właśnie te mocowanie hebla tylnie mnie zastanawia niby są zaciski Xt czy tam Xtr na FM jest okazja kupić w dobrej cenie tą ramę samą ramę całą resztę bym przełożył z mojego aktualnego roweru… Strasznie się zastanawiam. Mówisz że rama bez zarzutu a jak geometria mocno wyścigowa i sztywność jest mocno sztywna czy jednak „wybiera” cos ta rama? Cytuj
pecio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Znajomym co daje im się przejechać sygnalizują , że jedzie się jak na kapciu. Ja mam sztycę jeszcze z karbonu Thomsona . Generalnie jazda jest komfortowa i czuć uginanie się ( pompowanie). Ja mam starszego gdzie jest geometria wyścigowa . W nowych masz wypłaszczoną główkę i jedzie się o wiele stabilniej. O ile na tył można dać adapter i zamontować klasyczne zaciski to tych sterów nie mogę przeboleć. W KTMie za secik z Foxem 32 powiedzieli mi 12000 zł. Jak cena jest poniżej połowy to bym się zastanawiał mocno czy wszystko jest z tym ok. Edytowane 3 godziny temu przez pecio Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Ja mam z 2022 roku. Rower poskładany w styczniu 2024. Edytowane 2 godziny temu przez pecio Cytuj
PeresKTM Napisano 28 minut temu Autor Napisano 28 minut temu No jest do kupienia sama rama nówka sztuka z dowodem zakupu z niemieckiego sklepu bez amora bo amor został sprzedany osobno ale akurat mi nie potrzebny jest bo wszystko z mojego będzie przekładane do tej ramy i no cena jest strasznie dobra i chyba jednak się zdecyduję Cytuj
pecio Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu Żałować nie będziesz bo to dobra rama. I najlepsze , że rama Myron Exonic jako jedyna z gamy jest laminowana w Austrii. Reszta Myronów w Chinach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi