Amadek Napisano Środa o 16:29 Napisano Środa o 16:29 Mam latarki Petzla i szukam możliwości podpięcia tych latarek do roweru. Nie chcę kupować dedykowanej latarki do roweru bo to kolejne urządzenie o którym będę musiał pamiętać, aby je ładować. Ostatnio Petzl producent wypuścił takie uchwyty https://9c.pl/elektronika/akcesoria-do-latarek/petzl-bike-adapt-2 I moje pytanie brzmi czy ktoś tego używał i jest w stanie potwierdzić, że przy dużych wstrząsach, kiedy jedziemy rowerem w górach, latarka nie odpada? Cytuj
Greg1 Napisano Środa o 19:33 Napisano Środa o 19:33 Ta Twoja latarka to jest czołówka, tak? To po co ją podpinać do roweru, nie lepej wsadzić se na głowę, jak producent przewidział? Cytuj
Amadek Napisano Czwartek o 07:21 Autor Napisano Czwartek o 07:21 No właśnie czołówka na rowerze mi się nie sprawdza. Chcę żeby świeciła prosto a nie jak na campingu, światło chodzi zawsze przede mną tak, gdzie skieruję głowę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi