Ponurak Napisano Poniedziałek o 15:35 Napisano Poniedziałek o 15:35 Jak w temacie, macie wrażenie że ten typ rowerów jest wypierany przez gravele? Cytuj
GT500s Napisano Poniedziałek o 16:07 Napisano Poniedziałek o 16:07 Też jestem tego zdania, że powoli rynek wymiera. Też się złożyło, że wczoraj kupiłem Unibike Xenon 2026, niby najlepszy Cross na rynku. Ale żeby nie było wszędzie piszą o Nim co innego jeżeli chodzi o specyfikację, a mam jeszcze co innego heh. Czekam na odpowiedź producenta. Cytuj
Tyfon79 Napisano Poniedziałek o 21:39 Napisano Poniedziałek o 21:39 Z tymi gravelami już jest jakaś jednostka chorobowa i postępuje. Z całego dnia jazdy kilka x więcej widzę ludzi na MTB, crossach czy czymś w styli trekkinga już nawet nie wspominam o crossach w prądzie więc jak mogą być wypierane? Młody pójdzie w gravela bo mu obrzydzili MTB a crossa się po prostu wstydzi a ktoś w słusznym wieku czy więcej ma niby pójść w baranka?🤣 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi