hexonik Napisano Czwartek o 13:19 Autor Napisano Czwartek o 13:19 Dziękuję Wam! Chyba zdecyduję się na tego Tunturi. Cytuj
hexonik Napisano Czwartek o 17:03 Autor Napisano Czwartek o 17:03 Ostatnie pytanie, czy zapłacić te 99zł za wstępne złożenie roweru na centrumrowerowe.pl ? Nie mam jeszcze doświadczenie w składaniu roweru od podstaw. Cytuj
Turysta05 Napisano Czwartek o 17:43 Napisano Czwartek o 17:43 Nie wiem czy coś się zmieniło w CR od grudnia ubiegłego roku, ale wspólnie z kolegą zamówiliśmy do przetestowania rower którego akurat nie było w salonie, z zamiarem zakupu stacjonarnie, zamiarem a więc bez żadnych zobowiązań. Odebraliśmy kompletnie zmontowany rower bez żadnej dopłaty. Jedynie obowiązuje opłata przeglądu gwarancyjnego po 2 miesiącach. Tutaj opisałem sytuację😉: https://www.forumrowerowe.org/topic/276574-rower-mtb-do-4000-zł-pod-specyficzną-budowę184-cm-noga-91-cm/?do=findComment&comment=2558559 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi