Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie.....nie widzę takich tematów, tylko nowe - trochę śmierdzi podszytymi sprzedawcami salonów i marek na forum (znam to z zupełnie innego forum).

Ale ja nie kupię nowego, szukam dla syna bo z 24" wyrósł i przesiada się na 26" (11lat), wszystkie dotychczasowe kupowałem z drugiej reki po innym dzieciaku, przeważnie markowe typu Kross, i tutaj też tak będzie.

Jeśli ktoś może mi zaoszczędzić czasu, bo nie mam go aby się wgyzać w typy przerzutek, hamulców, ramy itd. byłbym wdzięczny za podanie kilku modeli konkretnie, na które warto zwrócić uwagę i tam szukać.

Budżet do 1000 PLN (celuję w średnią 800PLN), rower typu cross dla 11to latka, który jak to taki chłopak będzie go zostawiał na krawężnikach, rzucał, opierał, szalał i cholera wie co jeszcze....dlatego właśnie nie widzę celu wydawania 2 czy 3 tysi PLN.

Z góry dzięki.

• Haha 1
Napisano

Sądzisz, że ktokolwiek z nas będzie poświęcał swój czas i przekopywał OLX czy Marketplace za ciebie? Haha, dobre. :D Wrzuć kilka ofert do porównania, to ktoś coś doradzi.

Napisano

Napisałem wyraźnie i konkretnie, a Ty sobie wirtualnie wydłużasz przykrótkawego, na Fesbuku będzie jeszcze lepiej tam się przenieś......

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...