skovron Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu No właśnie.....nie widzę takich tematów, tylko nowe - trochę śmierdzi podszytymi sprzedawcami salonów i marek na forum (znam to z zupełnie innego forum). Ale ja nie kupię nowego, szukam dla syna bo z 24" wyrósł i przesiada się na 26" (11lat), wszystkie dotychczasowe kupowałem z drugiej reki po innym dzieciaku, przeważnie markowe typu Kross, i tutaj też tak będzie. Jeśli ktoś może mi zaoszczędzić czasu, bo nie mam go aby się wgyzać w typy przerzutek, hamulców, ramy itd. byłbym wdzięczny za podanie kilku modeli konkretnie, na które warto zwrócić uwagę i tam szukać. Budżet do 1000 PLN (celuję w średnią 800PLN), rower typu cross dla 11to latka, który jak to taki chłopak będzie go zostawiał na krawężnikach, rzucał, opierał, szalał i cholera wie co jeszcze....dlatego właśnie nie widzę celu wydawania 2 czy 3 tysi PLN. Z góry dzięki. 1
TheJW Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Sądzisz, że ktokolwiek z nas będzie poświęcał swój czas i przekopywał OLX czy Marketplace za ciebie? Haha, dobre. Wrzuć kilka ofert do porównania, to ktoś coś doradzi.
skovron Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Napisałem wyraźnie i konkretnie, a Ty sobie wirtualnie wydłużasz przykrótkawego, na Fesbuku będzie jeszcze lepiej tam się przenieś...... 1
skovron Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu O jaki Ty delykatny....i co myślisz że będę płakał, świat mi się zawali?....
Mod Team sznib Napisano 5 godzin temu Mod Team Napisano 5 godzin temu Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi