ctkwzz Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Witam. Chciałbym kupić rower crossowy na weekendowe przejażdżki do kwoty 2500 zł. W większości będzie eksploatowany na asfaltach ale czasem trafi się polna/kamienista droga. Obecnie posiadam wysłużone MTB od Kandsa i po dłuższej przejażdżce mam bóle kręgosłupa lędzwiowego i szyjnego czyli sądzę że ram nieco bardziej wyprostowana. Mam 175 cm wzrostu i waga 110 kg. Rower kupuję dlatego że chciałbym zrzucić trochę kilogramów i więcej się ruszać. Z rowerem i całym pakietem typu licznik, oświetlenie, jakaś torba, bidon chciałbym się zmieścić do 3000 zł. Czy mógłby ktoś polecić jakiś model ? Tak wstępnie spodobały mi się Romety Orkan. Cytuj
smw44199 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Kross Evado Giant Roam coś z Unibike, Polygon Heist Cytuj
keltu Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu https://lazaro-bike.pl/sklep/kands-avangarde-męski-cues-2025_pid=680 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi