kat14074. Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu siema, chciałbym zamontować do ramy bez mocowania na zacisk tarczowy adapter, który umożliwi zamontowanie tylniego hamulca tarczowego, patrzyłem na aliexpress na takie adaptery i pojawiło mi się pytanie czy jest to bezpieczne? jak patrzyłem na opinie innych z różnych stron, zdania są podzielone. Cytuj
ernorator Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Bo zdania są podzielone. W jakim rowerze chcesz to założyć? Cytuj
kat14074. Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowane) do górala którego przerobiłem pod dirta, marka jakaś indiana x-pulser 2.7, bez tylniego mocowania na zacisk tarczowy Edytowane 2 godziny temu przez kat14074. Cytuj
smw44199 Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu Mam taki adapter w crossie. Dodatkowo go przykręciłem do ramy wykorzystując istniejące otwory. Jeżeli chcesz go zamocować tylko tak jak sugeruje producent, to nie będzie mocno trzymało. Dodatkowo oś QR ściska cały zacisk. Żeby wyciągnąć koło muszę zdjąć całą ośkę qr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi