Jarx5 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Witam serdecznie, czy ktoś może dysponuje niemieckim adresem w Gerlitz? sklep niestety nie wysyła rowerów do Polski i trzeba zrealizować zamówienie na terenie Niemiec, może ktoś ma jakiś pomysł na taaki rodzaj zakupu? pozdrawiam. Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Sprawdzony sposób jest taki: "Pod dom" - https://bodycar1.com/p/43/85549/wysylka-roweru-niemcy-polska--wysylka-rowerow.html Magazyn jest w Görlitz, wiec jak bardzo chcesz się przejechać i osobiście odebrać "od Niemca", to pewnie idzie się dogadać. 1 Cytuj
Jarx5 Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego (edytowane) dzięki za odpowiedź, czy ktoś z Was kożystał z takiej usługi? czy jest to bezpieczne? Edytowane 15 Lutego przez Jarx5 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Osobiście nie korzystałem, ale mam potwierdzone info o dwóch takich dostawach. Dwa rowery - jeden kupujący. Wszystko było ok. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Chyba z 10 paczek już tak dostałem, wszystko ok. Cytuj
grzech1991 Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego na allegro jest gość co też oferuje transport niemcy-polska Cytuj
Pietrash Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego A kontaktowałeś się ze sklepem, czy tylko na stronie sprawdziłeś że nie ma wysyłki do Polski? Cytuj
Jarx5 Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego Tak kontaktowałem się ze sklepem, do Polski nie wysyłają, a na Allegro jakiś namiar do gościa można prosić? bodycar1 póki co nie odpisuje na mojego maila Cytuj
marcin_ostrów Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Bodycar to whatsup. Albo zakładasz konto, wykupujesz to co trzeba i wsio. Ale najpierw zorganizuj wysyłkę do Zgorzelca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi