Jarx5 Napisano Niedziela o 17:27 Napisano Niedziela o 17:27 Witam serdecznie, czy ktoś może dysponuje niemieckim adresem w Gerlitz? sklep niestety nie wysyła rowerów do Polski i trzeba zrealizować zamówienie na terenie Niemiec, może ktoś ma jakiś pomysł na taaki rodzaj zakupu? pozdrawiam. Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Niedziela o 18:04 Napisano Niedziela o 18:04 Sprawdzony sposób jest taki: "Pod dom" - https://bodycar1.com/p/43/85549/wysylka-roweru-niemcy-polska--wysylka-rowerow.html Magazyn jest w Görlitz, wiec jak bardzo chcesz się przejechać i osobiście odebrać "od Niemca", to pewnie idzie się dogadać. 1 Cytuj
Jarx5 Napisano Niedziela o 18:21 Autor Napisano Niedziela o 18:21 (edytowane) dzięki za odpowiedź, czy ktoś z Was kożystał z takiej usługi? czy jest to bezpieczne? Edytowane Niedziela o 18:34 przez Jarx5 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Niedziela o 19:37 Napisano Niedziela o 19:37 Osobiście nie korzystałem, ale mam potwierdzone info o dwóch takich dostawach. Dwa rowery - jeden kupujący. Wszystko było ok. Cytuj
marcin_ostrów Napisano Niedziela o 19:53 Napisano Niedziela o 19:53 Chyba z 10 paczek już tak dostałem, wszystko ok. Cytuj
grzech1991 Napisano Poniedziałek o 09:36 Napisano Poniedziałek o 09:36 na allegro jest gość co też oferuje transport niemcy-polska Cytuj
Pietrash Napisano Poniedziałek o 13:04 Napisano Poniedziałek o 13:04 A kontaktowałeś się ze sklepem, czy tylko na stronie sprawdziłeś że nie ma wysyłki do Polski? Cytuj
Jarx5 Napisano Poniedziałek o 19:53 Autor Napisano Poniedziałek o 19:53 Tak kontaktowałem się ze sklepem, do Polski nie wysyłają, a na Allegro jakiś namiar do gościa można prosić? bodycar1 póki co nie odpisuje na mojego maila Cytuj
marcin_ostrów Napisano Poniedziałek o 20:41 Napisano Poniedziałek o 20:41 Bodycar to whatsup. Albo zakładasz konto, wykupujesz to co trzeba i wsio. Ale najpierw zorganizuj wysyłkę do Zgorzelca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi