szczupak56 Napisano Piątek o 22:01 Napisano Piątek o 22:01 Cześć, postanowiłem sprawdzić jak jeździ się rowerem z tylnym napędem HUB marki Bafang. Niestety po montażu okazało się, że całość nie działa poprawnie. Po zakręceniu korbą mam wspomaganie przez 1 sekundę. Na wyświetlaczu nie pojawia się podawana moc przez silnik w watach. Wtyczki pospinałem według instrukcji. Z silnikiem centralnym tej samej marki nie miałem żadnych kłopotów. Czy miał ktoś podobny problem? Może coś źle zrobiłem podczas montażu? Cytuj
2marekm Napisano Sobota o 09:57 Napisano Sobota o 09:57 Pamiętam jak zelektryfikowałem 4 lata temu swojego Krossa. Napęd w przednim kole, ponieważ w tylnym miałem przekładnię planetarną. Po prawidłowym złożeniu coś nie działało. Wystarczyło w menu przestawić jakiś parametr. O tym dowiedziałem się po telefonie do sprzedawcy. Może u Ciebie też coś podobnego? Cytuj
ArtGD Napisano wczoraj o 10:42 Napisano wczoraj o 10:42 Musiałbyś coś więcej napisać. Jaki masz kontroler, jaki wyświetlacz. Czy ustawiłeś wszystkie parametry na wyświetlaczu? Trochę już takich zestawów poskładałem i jak coś nie działało, to zazwyczaj okazywało się, że to jakaś pierdoła, którą przeoczyłem. Dobrze by było jakbyś miał do testu manetkę gazę. Jakby działało z manetką, to można by wykluczyć sporo potencjalnych usterek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi