Marlin66 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Witam 😁 potrzebuje pomocy 🙃 chcę wymienić taki oto damper orginalny standardowy na coś lepszego 😁 i tu jest problem ze znalezieniem odpowiedniego 😃 nie ogarniam jeszcze tego tematu 🙉 i dlatego proszę o jakieś wskazówki lub polecić jakiś konkretny model który spasuje się w ramie 😁 wymiary dampera to: 205×55 no i te tuleje górna 55 mm dolna 20 mm nie ogarniam właśnie z tymi tulejemi 🙉🙃czy mozna je np. włożyć do jakiegoś innego dampera czy jak to wygląda 🧐😁z góry dzięki za pomoc 😁😁 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 7 godzin temu Mod Team Napisano 7 godzin temu Szukaj dampera 200x50 np: https://www.olx.pl/d/oferta/rockshox-monarch-r-200x51-sprawny-dziala-poprawnie-do-fulla-CID767-ID18b0m8.html Co do tulejek montażowych to dorabia się je indywidualnie do każdego dampera/ramy. Cytuj
Marlin66 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Ok dzięki 😉😁 ale czy on będzie pasować do ramy 🧐 bo znalazłem jeszcze taki ale z tym to już nie wiem co i jak 🙃 a jest możliwość zamontowania większego dampera albo większego skoku ? Cytuj
Mod Team sznib Napisano 4 godziny temu Mod Team Napisano 4 godziny temu To jest nowsze mocowanie TRUNNION i nie będzie pasować. Cytuj
Galvatron Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu Deluxe (zwykły, nie Super) w rozmiarze 210x55 tez potencjalnie mógłby pasować, ale trzeba by sprawdzić, czy na pewno da się podnieść górne ogniwo o 5 mm, żeby go tam wcisnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi