Marlin66 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam 😁 drodzy znajomi powie mi ktoś czy do Trek marlin 6 gen.2 wyjdzie mi ten amortyzator rockshox judy TK silver 11/8" ? Obecnie znajduje się SR Suntour XCT 30, sprężyna, wstępne naprężenie, blokada hydrauliczna, przesunięcie 46 mm dla kół 29-calowych, 100 mm QR, 100 mm skoku Cytuj
chester_jds Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu Wejdzie. 29 cali koło, prosta rura 1 i 1/8 cala, koło na QR 9 mm, hamulec PM, identyczny skok. Offset w SR jest o pół cm mniejszy od RockShoxa, nie wiem, czy ma to dla Ciebie znaczenie. Tylko zwróć uwagę, że w tym ogłoszeniu mówią, że amor ma nabitą gwiazdkę, bo to "prawie nówka" (pewnie nie zdążyła znaleźć się w jakimś rowerze), więc dobrze by było podać najmniejszą wymaganą długość rury sterowej. Jeśli nie zamierzasz zmieniać nic w geometrii (taki sam mostek, taka sama liczba podkładek pod mostkiem, jeśli są, takie same stery), to starczy, jak zmierzysz aktualną długość tej rury w tym SR i taką podasz jako niezbędne minimum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi