Gzimo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam Przymierzam się do kupna roweru do miasta i na nie wymagajace sciezki ?.Obecnie posiadam dwa rowery: fulla orbea oiz i rower fitness canyon roadlite (rama alu <9kg )z 2016r. Rower roadlite niedługo chyba zakonczy zywot obecnie jest na serwisie poniewaz upadł na stojak rowerowy i ma wgniecenia w gornej rurze ramy wiec nie wiem czy rama nie bedzie do kasacji. Wiec szukam roweru ktory moze go zastapic i nie mam pomysłu czy ma to byc gravel,fitness czy xc. Rama aluminiowa,karbon czy moze jakims cudem tytan. Nie wiem czemu ale chyba rowery troche przytyły bo np canyon roadlite CF z tego roku jest ciezszy od mojego obecnego roweru a przy okazji drozszy niz ja gdy kupowałem swoj .Wiec szukam czegos co: - mozliwy mozntaz opon 50mm ( zamierzałem jezdzic tym rowerem jeszcze w zimie) -lekki ( <9kg?) i szybki -mozliwy montaz błotników (opcja) -mozliwosc montazu innych akcesoriow do ramy nie tylko 2 bidonów ( opcja) Biore tez pod uwage mozliwosc zakupu roweru uzywanego jak i z zagranicznych sklepów jak beda jakies promocje lub bedzie poprostu taniej. Chyba ze mozna złozyc rower z czesci i i zmieszcze sie w budzecie ale na skladaniu sie nie znam i doborze aby były kompatybilne ze soba. Jakies sugestie mile widziane . Cytuj
Greg1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ale Ty te wszystkie cuda chcesz za 1000 zł (słownie: jeden tysiąc złotych) czy walnąłeś się i miało być jedno zero więcej? 1 Cytuj
Gzimo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) walnałem sie 😂 Miało byc 10000 zł choc jak przekroczy troche budzet to tez nic sie nie stanie ale jakby było taniej to✌️ Edytowane 1 godzinę temu przez Gzimo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi