slavi Napisano Czwartek o 09:18 Napisano Czwartek o 09:18 @wr81 @Czikol Jak oceniacie te wieszaki mcLean? Dźwigną bez problemu rowery ~20kg? Na zdjęciach wyglądają jak powyginane i nie wydają się mocne. Producent niby deklaruje 35kg max. Cytuj
wr81 Napisano Czwartek o 09:43 Napisano Czwartek o 09:43 @slavi Ja oceniam pozywtynie dlatego w sumie polecam. Nie mam rowerów powyżej 15kg ale wydaje mi się że 20 powinno być ok (przy tych 35kg). Pytanie czy te z obecnej dostawy nie zostały zoptymalizowane? @Czikol? W moim sprzed roku blacha jest gruba jak w wieszakach RTR Bikes (tylko że jest jej mniej). Co masz na myśli z tym powyginaniem? Cytuj
slavi Napisano Czwartek o 10:11 Napisano Czwartek o 10:11 może to taka perspektywa zdjęcia jakby się toto porozginało/pouginało. dlatego dopytuję. Cytuj
Czikol Napisano Piątek o 17:10 Autor Napisano Piątek o 17:10 Pozytywne wrażenie, metal solidny, nic nie powinno się poodginać itp. Jedyna rzecz, która trochę mnie zaniepokoiła to śruby i gwint umożliwiający regulację na rozmiar koła. Cena mogłaby być niższa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi