manius02 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Witam, wróciła mi zajawka i chciałbym kupić rower górski, który będzie mi służył głównie do jazdy po lesie i asfalcie jakieś tam hopki itp. Budżet nie jest moze imponujący, ale myślę, ze coś fajnego w nim znajdę. na razie myślałem dość intensywnie nad tym: https://pmbike.pl/product-pol-32935-Rower-gorski-Trek-Marlin-4-Gen-3-2026-purple-flip.html?selected_size=P&gad_source=1&gad_campaignid=20936986034&gclid=Cj0KCQjwh5vFBhCyARIsAHBx2wzDQF9HKMHw8pNyf2obz03_guT1cPljG9ETxRl5oqsY11jnJqnF9LQaAqJyEALw_wcB Jak sie sprawdza taki napęd z jedną zębatka z przodu a 9cioma z tylu na asfalcie? (Dawno nie jeździłem i utknąłem na 3/7 😅) Oczywiście mile widziane jakieś inne propozycję 186cm 93kg Cytuj
dragonek Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Aktualnie jest promocja za 2400 na rower z Deore i powietrznym RockShox: https://www.pepper.pl/promocje/kona-mahuna-rockshox-deore-1x10-1100080#comments Cytuj
chudzinki Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, manius02 napisał: Jak sie sprawdza taki napęd z jedną zębatka z przodu a 9cioma z tylu na asfalcie? Tylko tam jest "aż" 8 😀. Zależy ile tych asfaltów ma być i jak u Ciebie z kadencją... Cytuj
manius02 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu A kurde 8, bo pomyliłem rowery, miał być marlin 5, a z kadencją nie wiem nie zadawaj mi takich ciężkich pytań 😅😅 Cytuj
chudzinki Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zapoznaj się z terminem kadencja lub napisz jakich przełożeń używałeś, o ile pamiętasz 🙂. Teoretycznie na dojazdówki po asfalcie korba 32t powinna Ci wystarczyć. Cytuj
cegla1213 Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu Cytat Teoretycznie na dojazdówki po asfalcie korba 32t powinna Ci wystarczyć. Nie starczy na 99,9%. 32t szybko się kończy, 34 minimum, a optymalnie 36t 😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi