krzysztofwas Napisano Niedziela o 12:07 Napisano Niedziela o 12:07 Hej. Co zrobiłem źle? Końcówka do trzymania linki od nexusa 7 trze mi o łańcuch…? Czy coś źle złożyłem? Cytuj
raven82 Napisano Niedziela o 15:51 Napisano Niedziela o 15:51 (edytowane) no coś źle złożyłeś. Mam w prawdzie nexusa 8, ale ta czarna blaszka gdzie wchodzi pancerz ma być poziomo Edytowane Niedziela o 15:53 przez raven82 Cytuj
Wojcio Napisano Niedziela o 19:10 Napisano Niedziela o 19:10 Są takie elementy na osi, które zapobiegają obrotowi osi w hakach. Występują w w wielu rodzajach zależnie od kształtu haków. Ty masz je pod hak poziomy, a masz skośny. Trzeba kupić inne. To takie kolorowe podkładki z wygiętym wyrostkiem jak na obrazku Korekta - u Ciebie są srebrne. Cytuj
krzysztofwas Napisano Niedziela o 20:08 Autor Napisano Niedziela o 20:08 Spoko ogarnąłem. Można było spokojnie zrobić małą korektę po odkręceniu koła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi