Gość Michaass Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cześć Wszystkim, Szukam elektrycznego składanego roweru do jeżdżenia do pracy. Czasami wrzucę go w bagażnik auta albo do windy. Wyjmowana bateria to mus. Nie za bardzo chce mi się pedałować. Wolę jeździć na silniku. Drogę do domu mam lekko wyboistą - krawężniki i krzywe miejskie chodniki i najbardziej to mnie irytuje. Do tej pory hulajnoga dawała radę, ale szukam czegoś wygodniejszego. Budżet tak około 4-6k. Sporo jest tych modeli, a nie chcę zamówić u chińczyków albo z innego sklepu coś co będę żałował i potem kombinował ze sprzedażą. Może ktoś z Was coś polecić? Na razie patrzyłem Engwe P20 ale nie ma amortyzatorów. Aż tak bardzo rowerów nie ogarniam. Patrzyłem jeszcze Engwe Engine Pro 2.0 ale wydaje się dość spory.
TheJW Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu To jest forum rowerowe, nie skuterowe. Idź na FB, tam pełno grup z takim syfem.
Mod Team sznib Napisano 14 godzin temu Mod Team Napisano 14 godzin temu Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi