szamysz83 Napisano Wtorek o 18:52 Napisano Wtorek o 18:52 (edytowane) Szukam śruby wkręcanej na dole szaftu tłumika do pokrętła tłumienia powrotu (zdjęcie). W obecnej jest dość mocno wyrobione gniazdo klucza. Myślę jeszcze zastąpić ją śrubą od Remont Gold C1. Wymiar ten sam, różni się jakby kołnierzem na końcu od strony pokrętła. No i jest stalowa a nie jak w przypadku oryginalnej od Reby, zrobionej z aluminium. A taką posiadam na stanie. Ale na przyszłość chciałbym posiadać nową oryginalną tudzież pasującą. Znalazłam cały zestaw z pokrętłem (11.4018.082.014) z tym że jest problem z dostępnością. Może komuś taka zalega, albo ma jakiś pomysły jak wybrnąć z tej sytuacji. Edytowane Wtorek o 18:55 przez szamysz83
Mod Team sznib Napisano Środa o 15:25 Mod Team Napisano Środa o 15:25 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi