Jurek63 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Na stare lata chcę spróbować jazdy z barankiem, nie chcąc wydawać worka monet pomyślałem o tym rowerku i czy za tą kasę, jest to sensowny wybór?. Rozmiar S przy wzroście 170 cm powinien być ok. Cytuj
Mihau_ Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cytat Rozmiar S przy wzroście 170 cm powinien być ok. Zmierz przekrok bo może się jeszcze okazać, że się na jajach zawiesisz. Cytat nie chcąc wydawać worka monet pomyślałem o tym rowerku i czy za tą kasę, jest to sensowny wybór?. Ogólnie rower jest ok a czy tobie podpasuje to już inna kwestia. Na pewno nie jest to sprzęt na który wsiadasz po 20 latach jeżdżenia trekkingiem i czujesz się "jak u siebie" Cytuj
chrismel Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Czy jak się pochylasz na wyprostowanych kolanach dotykasz palcami rąk do podłogi ? Cytuj
chrismel Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu No to nie polecam roweru o agresywnej geometrii. Celowałbym w coś w stylu Marin Four Corners. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi