Eduardo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Szukam właścicieli tego roweru z hamulcami hydraulicznymi. Chciałbym zapytać, jaka jest maksymalna szerokość opony, którą można bezpiecznie zamontować w tym modelu? Nie jestem pewien, czy jazda po mieście na oponach 28 mm będzie wystarczająco komfortowa. https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-modena-disc-tiagra-black-2024/ Cytuj
chrismel Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Nie zakładaj kolejnych tematów z tym samym pytaniem. Odpisałem Ci już kilka razy. Wystarczy przeczytać uważnie, obejrzeć załączone materiały, przeanalizować linki. Mnóstwo wiedzy. Cytuj
Eduardo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu @chrismel Hej! Może coś przeoczyłem, ale nie mogę znaleźć Twojego posta. Mógłbyś napisać, czy opony się mieszczą, czy nie? Miałeś dokładnie ten model z tego rocznika? Szukam potwierdzenia od osób, które realnie jeździły na tym rowerze — żeby wiedzieć, jakie opony założyli i czy rzeczywiście się zmieściły. Cytuj
nossy Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu zadzwoń albo napisz do szybkierowery.pl kolesie kumaci są...będziesz miał 100% pewności. 1 Cytuj
Eduardo Napisano 20 minut temu Autor Napisano 20 minut temu (edytowane) Dzięki , niby tak według nich Edytowane 19 minut temu przez Eduardo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi