Eathan Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca Nie zauważyłem by ktoś o tym już wspominał. Pojawiła się apple Google Mapy dla wybranych smartwatchy Garmina. Lista w linku poniżej. Niby działa to tak, że po instalacji i prostej konfiguracji odpalamy na smartfonie nawigowanie po mapie google. Przy skrętach powiadomienia trafiają na zegarek. Dzieje się to niezależnie od włączonej rejestracji aktywności. Jeszcze nie testowałem (tylko zainstalowałem) więc nie wiem, jak to wygląda faktycznie. Jednak wydaje mi się, że to może być całkiem praktyczne dla awaryjnych nawigowań. https://www.instalki.pl/news/software/mapy-google-na-zegarkach-garmin/ Cytuj
Rybus85 Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca U mnie zaskoczyło dopiero po kilku godzinach. Nie szło przejść "konfiguracji". Niby działa,ale nie testowałem jakoś dłużej. Zainstalowałem z ciekawości. Ogólnie z nawigowania w zegarku ustalając trasę w Garmin connect jestem zadowolony. Bo chcąc utworzyć na zegarku trasę myślałem że szału dostanę 😂 A w GC 2 min,wysłane na forka i pięknie w górach prowadziło. Z drugiej strony wcześniej parę lat miałem zegarek Samsunga i tam właśnie działało od "strzała" z Google maps. Dla mnie mega wygodne. Będąc na wyjeździe nie trzeba łazić z telefonem w ręce i można swobodnie zwiedzać. Cytuj
Eathan Napisano 9 Lipca Autor Napisano 9 Lipca @Rybus85 jest jeszcze Garmin Explore. To działa bardzo fajnie do wyznaczania tras do konkretnych punktów. Tyle, że nie działa z każdym Garminem. 1 Cytuj
Rybus85 Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca Nie sprawdzałem. Ale wytyczanie w GC jest całkiem spoko i od razu można wysłać na zegarek. W górach jak byliśmy to super sprawa. Wolne ręce i wystarczy zerknąć na zegarek. I w porównaniu do Samsunga to spokój że bateria mimo takiego nawigowania i tak kilka dni 😁 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi