AntoniBezdloni Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca Cześć, chciałbym kupić swojego pierwszego gravela - koniecznie dystrybucja z Polski, więc jakieś zagraniczne okazje odpadają. Na oku mam kilka modeli - dodam, że jestem laikiem i o rowerach wiem tyle, że jeżdżą 1. Orbea Terra H30 2025 - najbardziej podoba mi się wizualnie - najdroższa opcja, tu byłbym w stanie dołożyć ten 1k PLN - ale czy warto, względem eskrea i geosa? 2. Unibike Geos 3. Kross ekser 6.0 Będzie to mój pierwszy rower od 15 lat (ostatni miałem klasycznie - na komunie). Motywacją do zakupu roweru jest chęć redukcji wagi + niedawno byłem w górach, wypożyczyłem rower na trasę veloDunajec i wtedy podjąłem decyzje o zakupie roweru Cytuj
marcesco Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca W tej cenie dostaniesz nowego Eskera na ramie carbonowej. Cytuj
chrismel Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Jesteś pewien że pozycja na kierownicy typu baranek będzie dla Ciebie odpowiednia ? Może warto wypożyczyć taki rower na 1-2 dni, np. w Decathlonie i to sprawdzić. Cytuj
chopmaz Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Bez diety albo ograniczenia jedzenia to wagi raczej nie zrzucisz. Ja sporo jeżdżę i waga stoi w miejscu. To co spalę na rowerze to uzupełnię w domu 1 Cytuj
Yeti16 Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca W dniu 30.06.2025 o 07:44, marcesco napisał: W tej cenie dostaniesz nowego Eskera na ramie carbonowej. O jakim modelu piszesz? Też szukam gravela w podobnym budżecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi