unclednken Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Witam serdecznie. Troszkę podupadłem na kondycji, skończyłem 41 lat i chyba czas na jakiegoś elektryka. W związku z powyższym proszę Szanowne Grono o pomoc w wycenie mojego treka. Kupiłem go W 2015 W Wolsztynie. Troszkę pojeździłem na kaczmarkach. 198 cm i ważę 98 kg. Rowerek nigdy mnie nie zawiódł. Z oryginalnych klamotów oprócz ramy ;) został uginacz oraz sztyca i siodełko. Reszta to (mogłem coś pomieszać, ale raczej jestem bliżej prawdy): kaseta SLX CS-M7000 11-46T 11 przerzutka DEORE XT RD-M8000 SGS 11 Korba Shimano SLX FC-M7000-11-1 1x11 175mm, blat owal banless 34T Suport SHIMANO DEORE XT BB-MT800 Manetka Shimano Deore XT SL-M8000 Rafki DTXR361, piasty chyba 350tki/ Hamulce SLX 675, tylna tarcza stokowa, przednia chyba XT. Kierownica szersza, coś koło 74-76 cm, nie pamiętam. Mostek 10 cm. Opony maxiss 29x2,25 do wymiany, na mleku. Napęd nie zużyty. W powyższej konfiguracji przejechałem 1x kaczmarka a następnie rowerek służył do ciągania przyczepki z dziećmi. Z usterek/wad: opony i wentylki do wymiany Jeden koszyk na bidon pęknięty (przy wyciąganiu roweru z garderoby) lekkie luzy na amortyzatorze pęknięte siodełko Rowerek dla wysokiego chłopa. Nie mam pojęcia ile to jest warte. Rozmiar ramy robi wrażenie więc nie wiem jaki to ma wpływ na cenę. Będę wdzięczny za wszelkie merytoryczne odpowiedzi oraz smaczne żarty. Rowerek stoi w ciepłym domku, całe życie w pokoju/kantorku. Zdrówka! Cytuj
szajbna Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Kawał konia- to w ramach "smacznych żartów" Do rzeczy od rzeczy "podupadłem na kondycji, skończyłem 41 lat" To czas wziąć się za kondycję, to będzie prozdrowotne i może nawet dla portfela dobre chociaż tego drugiego nie zauważyłem u siebie 🤣 Rower duży ograniczone pole sprzedaży, ładny jest szkoda go ? Cytuj
KSikorski Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca 1500zł. Fajne koła i napęd, ale wymiana amortyzatora będzie dużym kosztem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi