WojtekAdamczyk Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca Witam. Gravel do 6000zł tylko nowy, zastanawiam się nad: Merida Silex 400, Kross Esker 4.0 GRX, Triban GRVL GRX AF 2x12. Będzie to mój pierwszy gravel, jeżdżę tak 70% asfalt/ścieżka rowerowa i 30% las (ale umiarkowane warunki), zależy mi na komfortowej jeździe. Wymagane: Karbonowy widelec, napęd GRX, hamulce hydrauliczne, jakby ktoś proponował inny model. Z góry dziękuję za wszystkie rady. Cytuj
Greg1 Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca Jeszcze masz Sensę Romagna Gravel GRX 2x12 czy jakoś tak mieszczącą się w budżecie Cytuj
Kamnatmec Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca Ja niedawno kupiłem superior 6.3gr, odczucia bardzo pozytywne, wygodna pozycja jazdy. Warto sprawdzić, są dostępne stacjonarnie w CR Cytuj
Agacia267 Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca Witam, również zastanawiam się do zakupu Merida Silex 400. Bardzo wygodny rower. Kierownica ma bardzo ciekawą owijkę. Z własnego doświadczenia warto sobie pojeździć po sklepach i poprzymierzac się przed kupnem roweru, ponieważ każda rama jest inna i każdemu co innego pasuje. Ogółem bardzo ciężki wybór tym bardziej ze jest to koniec sezonu i zostały wszedzie pojedyncze sztuki. Powodzonka! Cytuj
Greg1 Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca Cytat Ogółem bardzo ciężki wybór tym bardziej ze jest to koniec sezonu O! Chyba lato i jesień przespałem i znowu zima przyszła 😁 1 Cytuj
Agacia267 Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca Jak nie szkoda Ci sezonu to myślę, że coś sie jeszcze znajdzie😊 Ja właśnie zakupiłam Meridkę i mam nadzieje że będę zadowolona😊 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi