chopmaz Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Panowie oceńcie proszę czy to się jeszcze nadaje do jazdy Cytuj
JWO Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Dopoki nie strzeli mozna jezdzic . Wsyzstko zalezy cyz wozisz zapas lub jak daleko masz do domu/servisu. Ja tak zajzdzilem opone. Wystrzelila z wielkim hukiem, na szczescie tylko kilometr od domu. 1 Cytuj
chopmaz Napisano 17 Czerwca Autor Napisano 17 Czerwca (edytowane) kurde mam maraton 570km i zadnej opony na wymiane 😅 musze cos zamowic na szybko, do jutra przyjdzie jak do 15zdaze zamowic No jednak nie przyjdzie na jutro. Bezpieczniej będzie wrzucić dętkę? Bo teraz mam na mleku Edytowane 17 Czerwca przez chopmaz Cytuj
Talrand Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Ja bym szybko szukał sklepu który ma jakąkolwiek oponę w opdowiednim rozmiarze. Te przetarcia wyglądają na głębokie i na pewno bym nie chciał jechać maratonu na takiej tykającej bombie. Decathlony są czynne do 21, nawet jak masz spry kawałek i dopiero czas po robocie mógłbyś zdążyć. Cytuj
chopmaz Napisano 17 Czerwca Autor Napisano 17 Czerwca (edytowane) Przełożyłem z crossa przednią oponę, szersza o ok 7mm. Ale powinna dać radę, Conti contact urban plus dętka. Z tyłu Panaracer 32c plus mleko. Edytowane 17 Czerwca przez chopmaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi