Garbus Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca (edytowane) Cześć, Szukam spodenek z szelkami w okolicach 300zł. Co byście polecili w tym budżecie? Jeżdżę na gravelu, głównie szosa, sporadycznie jakiś szuter. Codziennie po pracy robię trasy około 30-50km. Jak mam wolne to tak 50km+. Wstępnie myślałem o Endura FS260 lub Van Rysel Endurance. Ponoć Eyen ma też fajną serię Groove 2.0/3.0 (te mają chyba dość długą nogawkę, kończy się przed kolanem). Edytowane 17 Czerwca przez Garbus Cytuj
Greg1 Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Mam z Decathlonu 2 pary spodenek - jedne krótkie i jedne 3/4 i trzecie spodnie zimowe ale wszystkie je kupowałem jeszcze pod nazwą Triban i wkładki, które tam są, takie ciemno szare, są dobre na jakieś 2 godziny, później zaczyna się czuć cztery litery. Tu na forum też były polecane spodenki Quest, z tego co pamiętam to modele Cargo i Quest Endurance (albo Endurace Race, nie pamiętam), które też się chyba mieszczą w budżecie. Sam jestem na etapie kupowania spodenek, żeby mieć na dłuższe jazdy niż te 2 godziny i na razie zamówiłem na Ali polecane tu na forum Riony z wkładką Dolomiti 6h Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi