sheyker Napisano Wtorek o 10:25 Napisano Wtorek o 10:25 Witam, Mam problem z doborem wkładu suportu. W moim rowerze tzn. Trek Marlin 6 gen.2 znajduje się wkład suportu na kwadrat o wymiarach 73 x 125.5mm. Chcę wymienić suport bo zaczyna coś już głośno chodzić. Problem polega na tym, że nigdzie nie mogę znaleźć suportu o takich wymiarach. Czy jeśli kupiłbym suport z mniejszą szerokością osi to napęd chodziłby prawidłowo? Proszę o pomoc. Cytuj
sky87 Napisano Wtorek o 10:34 Napisano Wtorek o 10:34 Drobna korekta przerzutki przedniej, o ile wogóle i będzie działać. Widzę że jest 124,5mm, kup taki i po sprawie Cytuj
sheyker Napisano Wtorek o 10:36 Autor Napisano Wtorek o 10:36 Nie mam przedniej przerzutki. Mam napęd 1x10. Nie będzie problemu? Cytuj
chudzinki Napisano Wtorek o 11:42 Napisano Wtorek o 11:42 Nie będzie. Jeżeli korzystasz częściej z niskich biegów to weź krótszy, a jeżeli z wysokich to dłuższy. Cytuj
sheyker Napisano Wtorek o 11:59 Autor Napisano Wtorek o 11:59 Dobra. W takim razie zamawiam 124,5mm. Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi