pawel337 Napisano 2 Czerwca Napisano 2 Czerwca Waszym zdaniem bardziej opłaca się kupić obecnie na promocji nowego Romera finale czy używanego Kross esker 1.0? Cytuj
KSikorski Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca Wyposażone są w zasadzie tak samo, więc pytanie czy wolisz stalówkę czy aluminium oraz jaka geometria bardziej Ci pasuje. Nie wiem jak z miejscem na oponę w eskerze, finale mieści 29x2,0 (race king) co stwierdziłem eksperymentalnie. Cytuj
ferrieha Napisano Niedziela o 13:03 Napisano Niedziela o 13:03 @KSikorski a jak mocno one się różnią geometrią? Romet nie podaje wartości stack i reach dla modelu finale. Esker jest dosyć kompromisowy pod względem pozycji, prawda? A finale jak wypada na jego tle? Mam porównanie do boreasa 1 lite, czy finale jest podobny? Cytuj
KSikorski Napisano Niedziela o 20:47 Napisano Niedziela o 20:47 Miałem przez chwilę gravela, uznałem że jedyne do czego się on nadaje to zalać mlekiem i dać psu do pożarcia, toteż nie będę się mądrzył na temat niuansów geometrii tych rowerów... 😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi