izusek Napisano Wtorek o 21:55 Napisano Wtorek o 21:55 Ja bym szukał roweru już z silnikiem cx5 z racji możliwości wgrania 100nm. Wpadła mi okazja półtorarocznego radon rendera 10.0 na Kashimie z przebiegiem poniżej 400km za 3500 euro i też zacząłem się wahać czy nie poczekać na jakąś dobrą okazje nowa z cx5. 1 Cytuj
PiotrWie Napisano wczoraj o 06:50 Napisano wczoraj o 06:50 (edytowane) W dniu 3.05.2025 o 14:19, Mandoleran napisał: @grubotlustoismacznie 23k to dla mnie 2, no max 3 sezony, może że jak bez serwisu to dobry wynik, ale ja jakby mając elektryka oczekuje co najmniej 2 razy tyle. I też słusznie zaznaczył kolega XC100S. Jazda miejska ma się nijak do jazdy sportowej czy terenowej, to są inne światy Miasta to raczej mój rower nie widział - mieszkam na wsi. Owszem po górach wolę chodzić z plecakiem a nie z rowerem - jakoś ostatnio często spotykam na szlakach ludzi z rowerami na grzbiecie ( szczególnie z gravelami) którzy wjechali w szlak pieszy " bo na początku wyglądał łatwo" a potem utykają np w połowie schodów i bez pomocy ani w te ani we wte, ale jeżdżę po asfaltach i drogach polnych i leśnych. A ile wytrzyma to się okaże, jak na razie jeździ bez problemów . Edytowane wczoraj o 06:51 przez PiotrWie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi