spidelli Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Na Reddicie jest info, że aby synchronizować trasy z Komoota na Polara trzeba mieć Premium. Dziwne, miesiac temu mniej więcej wrzucałem trasę przez synchro. Pozostaje sprawdzić jak to jest w tej chwili... Cytuj
HSM Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia @spidelli miesiąc temu były stare zasady, teraz już inne... A poza tym Ty jesteś kiepskim eksperymentatorem, bo masz konto na Komoocie od jakiegoś czasu, więc Ciebie zmiany (póki co) nie obejmą. Dostęp do synchro tylko w permiumie jest rzeczą nową i dotyczy kont założonych po zmianie. 1 Cytuj
spidelli Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia @HSM Póki co, jest tak, jak piszesz. Właśnie wyrysowałem sobie trasę w K i mam ją już w zegarku. Ciekawe ile czasu zajmie im zrównanie uprawnień (oczywiście w dół)? Przerabiałem to już Runtastic - najpierw zażyczyli sobie opłat a potem powiedzieli, że im przykro i zwijają biznes 🤣 I znikli z moimi pinioindzami Cytuj
Janusz56 Napisano 29 Maja Napisano 29 Maja (edytowane) A dlaczego nie uzyjesz po prostu defaultowych Map Apple-a ktore sa wgrane do telefonu? Ostatnio masakrycznie sie wsciekalem ze zadna aplikacja darmowa nie ma opcji wgrania gpx, a tworzenie sciezki w mapach google-a to straszna mordęga ktorej nie da sie zapisac a wrzucic w map to gpx sie da ale potem jest problem bo osmand ma limit 6 map i troche smutno xD (chyba ze bedzie sie edytowac i zapisywac ten sam plik to wtedy moze nie rozpoznaje ze jest to cos nowego mozna sprawdzic) Dlatego przypadkiem zobaczylem ze normalnie w mapach Apple-a jest opcja stworzenia trasy, wyklikanie punktow i potem jej zapisania i normalnie nawiguje. Mam nadzieje ze Tobie rowniez sie przyda. a co do licznika to najprostsza appka BikeTracker polski produkt, przydaloby sie dzielenie ekranu zeby widziec dwie apki a tak trzeba sie przelaczac Kosztuje 14.99 za dozywotni premium wiec nie jest to cos w stylu ze za rok czy inne dziadostwo i te 15zl mozna przezyc ale przez te nawigacje zaczalem juz zalowac ze zdecydowalem sie na smartfon a nie na chinczyka z gpsem a tak jeszcze daje rade, chociaz i tak pewnie skonczy sie na chinczyku xD Edytowane 29 Maja przez Janusz56 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi