spidelli Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Na Reddicie jest info, że aby synchronizować trasy z Komoota na Polara trzeba mieć Premium. Dziwne, miesiac temu mniej więcej wrzucałem trasę przez synchro. Pozostaje sprawdzić jak to jest w tej chwili... Cytuj
HSM Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia @spidelli miesiąc temu były stare zasady, teraz już inne... A poza tym Ty jesteś kiepskim eksperymentatorem, bo masz konto na Komoocie od jakiegoś czasu, więc Ciebie zmiany (póki co) nie obejmą. Dostęp do synchro tylko w permiumie jest rzeczą nową i dotyczy kont założonych po zmianie. 1 Cytuj
spidelli Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia @HSM Póki co, jest tak, jak piszesz. Właśnie wyrysowałem sobie trasę w K i mam ją już w zegarku. Ciekawe ile czasu zajmie im zrównanie uprawnień (oczywiście w dół)? Przerabiałem to już Runtastic - najpierw zażyczyli sobie opłat a potem powiedzieli, że im przykro i zwijają biznes 🤣 I znikli z moimi pinioindzami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi