bartiii Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca Cześć Mam koła od hunta, konkretnie HUNT 35 Carbon Gravel Wheelset w których jest jakaś ichniejsza, pewnie chińska, piasta HUNT H_Ratchet 36T SGL. Koła spoko, jestem zadowolony, ale ta piasta... to jest akustyczny dramat. Nie słyszałem niczego głośniejszego. Nie spotkałem nikogo kto słyszał coś głośniejszego. No dramat. Ludzie jeżdżą w słuchawkach bo chcą, ja jeżdżę bo muszę. Czy jest jakiś sposób, patent aby to badziewie wyciszyć? W serwisie mówili, że nawalili smaru ale nic to nie daje. Czy w gre wychodzi tylko wymiana piasty (co swoje będzie kosztować)? Help Cytuj
RabbitHood Napisano 19 Marca Napisano 19 Marca Jak smar nic nie dał to tak - tylko wymiana piasty i przeplatanie koła. Cytuj
bartiii Napisano 19 Marca Autor Napisano 19 Marca ok, czy jedyny sensowny zamiennik to dt swiss 350? Cytuj
bartiii Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Hej, prośba o info, jaka konkretnie piasta dt swiss 350 będzie pasować jako zamiennik. Zdecydowałem się na wymianę ale tych piast jest kilka typów i nie wiem która jest właściwa. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi