novis Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Witam, spotkałem się ostatnio z problemem z bieżnią w amortyzatorze. Mianowicie bieżnia w Bomberze 66 jest o wielkości 1 1/2 cala, natomiast w Duroluxie 1 1/8 cala. Czy jest możliwość wbicia do Bombera bieżni z Duroluxa? Ten rocznik Bombera wychodził tylko z 1 1/2 więc nie wiem czy taka zmiana nie będzie miała wpływu na wytrzymałość. Cytuj
pecio Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) Mi wygląda na to ,że w obu amortyzatorach jest ten sam rozmiar rury sterowej. Różnica jest tylko taka ,że w Bomberze jest bieżnia adapter na 1 1/2 cala. Zmierz suwmiarką obie sterówki . Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez pecio Cytuj
pecio Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) @novis to sprawę masz bardzo prostą. Wybijasz bieżnię z Bombera i możesz przełożyć tą ze starego amortyzatora. Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez pecio Cytuj
novis Napisano 14 Sierpnia 2024 Autor Napisano 14 Sierpnia 2024 @pecioDobra, dzięki za pomoc. Będę miał czas to wybiję i przełożę bieżnię z Duroluxa do Bombera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi